София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Изложба на дипломираните магистри: Факултет за "Изящни изкуства", НХА

... прочети още Галерия АКАДЕМИЯ представя ИЗЛОЖБА НА ДИПЛОМИРАНИТЕ МАГИСТРИ ОТ ФАКУЛТЕТА ЗА ИЗЯЩНИ ИЗКУСТВА – НХА Откриване на 27 февруари (четвъртък) от 17:00 часа – галерия „Академия“, ул. „Шипка“ 1 Експозицията включва дипломни работи, проекти и разработки на общо 25 студенти от 9 магистърски програми: Живопис, Стенопис, Скулптура, Скулптура – форма и движение, Графика, Плакат, Визуална комуникация, Фотография и Арт терапия. Изложбите на дипломираните магистри са едно от най-престижните събития в НХА, тъй като демонстрират както творческите постижения на дипломантите, така и потвърждават лидерската позиция на НХА като образователна институция в области на изящните, приложните изкуства и дизайна. Експозициите показват работи на дипломантите, демонстриращи професионални умения, авторски виждания и нови идеи. В рамките на изложбите ще бъде проведен конкурс за двумесечна творческа специализация на дипломираните магистри в Сите Ентернасионал дез`ар, Париж. Комисия от преподаватели на НХА извършва селекция на кандидатите и оценява дипломните им произведения. Резултатите от конкурса ще се представят по време на откриването на изложбите на дипломираните магистри в галерия „Академия“. Двама от дипломираните магистри от Факултета за приложни изкуства бяха определени да отидат на двумесечен творчески престой в Сите дез ар, Париж. Това са Александър Василев от магистърска програма Резба и Красимир Иванов от магистърска програма Керамика. На 27 февруари ще бъдат съобщени имената на наградените от Факултета за изящни изкуства.

27 февруари 2020 от 17:00ч.
до 12 март 2020
София  · 
Галерия "Академия" - София (ул. "Шипка" 1)
изминало
Галерия АКАДЕМИЯ
представя

ИЗЛОЖБА НА ДИПЛОМИРАНИТЕ МАГИСТРИ ОТ ФАКУЛТЕТА ЗА ИЗЯЩНИ ИЗКУСТВА – НХА
Откриване на 27 февруари (четвъртък) от 17:00 часа – галерия „Академия“, ул. „Шипка“ 1

Експозицията включва дипломни работи, проекти и разработки на общо 25 студенти от 9 магистърски програми: Живопис, Стенопис, Скулптура, Скулптура – форма и движение, Графика, Плакат, Визуална комуникация, Фотография и Арт терапия.

Изложбите на дипломираните магистри са едно от най-престижните събития в НХА, тъй като демонстрират както творческите постижения на дипломантите, така и потвърждават лидерската позиция на НХА като образователна институция в области на изящните, приложните изкуства и дизайна. Експозициите показват работи на дипломантите, демонстриращи професионални умения, авторски виждания и нови идеи.

В рамките на изложбите ще бъде проведен конкурс за двумесечна творческа специализация на дипломираните магистри в Сите Ентернасионал дез`ар, Париж. Комисия от преподаватели на НХА извършва селекция на кандидатите и оценява дипломните им произведения. Резултатите от конкурса ще се представят по време на откриването на изложбите на дипломираните магистри в галерия „Академия“.

Двама от дипломираните магистри от Факултета за приложни изкуства бяха определени да отидат на двумесечен творчески престой в Сите дез ар, Париж. Това са Александър Василев от магистърска програма Резба и Красимир Иванов от магистърска програма Керамика. На 27 февруари ще бъдат съобщени имената на наградените от Факултета за изящни изкуства.
Прочети още
София, ул. "Шипка" 1

Телефон: 02 988 59 00, 0882 51 51 14

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
02.03.2020г.
Преглеждания:
9 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Вход за Музея на илюзиите
53 бр. 20 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Май до 21 Август 2020г.
Към офертата
Семейна фотосесия в студио със 160 - 180 кадъра, плюс фотокнига
Валидност на ваучера:
от 21 Май до 21 Юли 2020г.
Към офертата
3 часа рисуване под напътствията на професионален художник, плюс чаша вино и вода
8 бр. 88:88:88 3 бр. 4 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Май до 13 Юни 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа