Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Изложба "3D DOUBT YOUR EYES"

... прочети още Впечатляващата изложба 3D DOUBT YOUR EYES пристига за първи път в България ВЛЕЗ В ИЛЮЗИЯТА! За първи път в България ще можем да видим световноизвестната изложба 3D DOUBT YOUR EYES, обиколила САЩ, Близкия Изток, Западна Европа, благодарение на World Touring Exhibitions – една от водещите компании в бранша. Изложбата ще гостува в София от 1 април до 1 май 2022г. в Галерия на СБХ, на ул. “Шипка” 6, с работно време всеки ден от 10:00 до 20:00 часа. С милиони посетители в цял свят, тази уникална атракция е била представена в най-известните музеи, увеселителни паркове и търговски центрове в продължение на месеци. Със своите впечатляващи 30 интерактивни точки, 3D DOUBT YOUR EYES привлича хора от 5- до 75-годишна възраст, като всеки един от тях може да стане част от необичайна илюзионна сцена. Изложбата 3D DOUBT YOUR EYES комбинира 3D ръчно изработени картини и илюзионни сцени. Картините, които се виждат двуизмерно на живо, се превръщат в триизмерни в момента, в който човек стане част от сцената, която пресъздават. Изложбата е напълно интерактивна с 30 интерактивни точки. Тя е артистична, образователна и забавна. Картините са създадени на ръка от професионални 3D художници по проект, специално за изложбата. Нито едно от тези произведения не е отпечатано с комерсиална цел, което ги прави напълно уникални. Междугалактически дуели, ходене по Луната и гримиране на Мона Лиза са само част от сцените, в които деца, тийнейджъри и възрастни могат да станат част в света на 3D DOUBT YOUR EYES. Повече за изложбата може да разберете на официалния уебсайт: www.3ddoubtyoureyes.com/. Представянето на 3D DOUBT YOUR EYES в София, ще е изцяло съобразено с противоепидемичните мерки и изискванията за спазване на дистанция. Изложбата ще бъде разположена на площ от 600кв.м., с отделно обособени пунктове за вход и изход. Това пространство позволява присъствие на до 100 човека едновременно, без да се получава струпване на хора. Нашата основна цел е да предоставим неповторимо изживяване на нашите посетители при абсолютна безопасност за тяхното здраве. Билетите за изложбата 3D DOUBT YOUR EYES могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg и са на цени: Редовен билет - 20 лева Билет с отстъпка за ученици, студенти и пенсионери (удостоверено с документ) - 16 лева Семеен билет (2 възрастни + 2 деца над 7г.) - 60 лева Деца до 7 години (с придружител) - безплатно Билетите ще са с 20% отстъпка на предварителна продажба до 27.03.2022г. включително. За групови посещения (над 10 души) билетите ще са с отстъпка по договорка. За резервации: help@bilet.bg Организатор на събитието: ЕМБЕКС ЕООД

01 април 2022 от 10:00ч.
до 30 април 2022
изминало
Впечатляващата изложба 3D DOUBT YOUR EYES пристига за първи път в България

ВЛЕЗ В ИЛЮЗИЯТА!

За първи път в България ще можем да видим световноизвестната изложба 3D DOUBT YOUR EYES, обиколила САЩ, Близкия Изток, Западна Европа, благодарение на World Touring Exhibitions – една от водещите компании в бранша. Изложбата ще гостува в София от 1 април до 1 май 2022г. в Галерия на СБХ, на ул. “Шипка” 6, с работно време всеки ден от 10:00 до 20:00 часа. С милиони посетители в цял свят, тази уникална атракция е била представена в най-известните музеи, увеселителни паркове и търговски центрове в продължение на месеци. Със своите впечатляващи 30 интерактивни точки, 3D DOUBT YOUR EYES привлича хора от 5- до 75-годишна възраст, като всеки един от тях може да стане част от необичайна илюзионна сцена.

Изложбата 3D DOUBT YOUR EYES комбинира 3D ръчно изработени картини и илюзионни сцени. Картините, които се виждат двуизмерно на живо, се превръщат в триизмерни в момента, в който човек стане част от сцената, която пресъздават. Изложбата е напълно интерактивна с 30 интерактивни точки. Тя е артистична, образователна и забавна. Картините са създадени на ръка от професионални 3D художници по проект, специално за изложбата. Нито едно от тези произведения не е отпечатано с комерсиална цел, което ги прави напълно уникални.

Междугалактически дуели, ходене по Луната и гримиране на Мона Лиза са само част от сцените, в които деца, тийнейджъри и възрастни могат да станат част в света на 3D DOUBT YOUR EYES. Повече за изложбата може да разберете на официалния уебсайт: www.3ddoubtyoureyes.com/.

Представянето на 3D DOUBT YOUR EYES в София, ще е изцяло съобразено с противоепидемичните мерки и изискванията за спазване на дистанция. Изложбата ще бъде разположена на площ от 600кв.м., с отделно обособени пунктове за вход и изход. Това пространство позволява присъствие на до 100 човека едновременно, без да се получава струпване на хора.

Нашата основна цел е да предоставим неповторимо изживяване на нашите посетители при абсолютна безопасност за тяхното здраве.

Билетите за изложбата 3D DOUBT YOUR EYES могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg и са на цени:

Редовен билет - 20 лева
Билет с отстъпка за ученици, студенти и пенсионери (удостоверено с документ) - 16 лева
Семеен билет (2 възрастни + 2 деца над 7г.) - 60 лева
Деца до 7 години (с придружител) - безплатно
Билетите ще са с 20% отстъпка на предварителна продажба до 27.03.2022г. включително.
За групови посещения (над 10 души) билетите ще са с отстъпка по договорка.

За резервации: help@bilet.bg

Организатор на събитието: ЕМБЕКС ЕООД
Прочети още
София,

Телефон: 02 944 41 41, 02 846 71 13, 02 948 37 12

Цена

от 13.00 лв. до 60.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
06.12.2021г.
Преглеждания:
385 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Полети с авиосимулатор Фотоника! 2 или 3 посещения по 60 минути
31 бр. 31 бр. 11 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Ноември до 23 Юли 2023г.
Към офертата
Пиесата "Драскотини от дъжда" - на 14 Юни, на Арт Сцена Шипка
Валидност на ваучера:
14 Юни 2023 (Сряда)
Към офертата
30-минутен симулативен полет с авиосимулатор Фотоника - със самолет по избор и инструктор
39 бр. 38 бр. 10 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Януари до 25 Юни 2023г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития