Рейтинг:
5.0 / 1 оценка

"Игра за двама"

... прочети още С участието на: Стефани Ивайло Александър Кадиев Автор - Иво Сиромахов Режисьор - Златомир Молдовански Сценограф - Ивелина Минева Музикално оформление - Стефан Здравески Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност. В "Игра за двама", режисирана от Златомир Молдовански, зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление. Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла. Защото животът е игра, в която всички ние участваме. Важното е да го правим с усмивка.

19 октомври 2022 от 19:00ч. (сряда)
София  · 
Театър "Сълза и смях" Открита сцена - София (ул. "Г. С. Раковски" 127)
С участието на:
Стефани Ивайло
Александър Кадиев
Автор - Иво Сиромахов
Режисьор - Златомир Молдовански
Сценограф - Ивелина Минева
Музикално оформление - Стефан Здравески

Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност.

В "Игра за двама", режисирана от Златомир Молдовански, зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление. Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла.

Защото животът е игра, в която всички ние участваме. Важното е да го правим с усмивка.
Прочети още
София, ул. "Г. С. Раковски" 127

Телефон: Билетна каса: 02 987 58 95

Сподели това събитие:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
21.09.2022г.
Преглеждания:
1782 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
661 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Александър Кадиев, Стефани Ивайло