Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Игра на въображение"

... прочети още ИГРА НА ВЪОБРАЖЕНИЕ Столичен куклен театър Автор: авторски спектакъл на Боньо Лунгов и Константин Каракостов Участват: Галина Савова, Георги Стоянов, Елена Русалиева, Ивет Лазарова – Торосян, Ирен Лазарова, Любомир Генчев, Мариета Петрова, Мариан Рангелов, Мими Йорданова, Татяна Етимова Режисура, Сценография, Музикално оформление и Визуални ефекти: Боньо Лунгов и Константин Каракостов Глас: Васил Бинев снимки: Петко Лунгов Приятели, каним ви на пътешествие, родено от нашето въображение. То ще ни помогне да ви разкажем няколко истории. В човешкия живот непрестанно се преплитат реалност и фантазия. Понякога хората мечтаят да бъдат волни като птици. Да полетят и да достигнат слънцето, дори да го уловят. Да помечтаем и да открием красивото в живота, следвайки полета на човешката фантазия! "Игра на въображение"е визуален спектакъл на музика, без текст, с импровизирани кукли, образи и картини, които се създават и оживяват пред очите на зрителите. Благодарение на своето въображение, за миг, децата по необикновен начин ще открият всичко, което ги заобикаля. Вижте нашия разказ за живота, такъв, какъвто си го представяме - в море от мечти!

05 октомври 2019 от 17:00ч.
София  · 
Столичен Куклен Театър - София (Столичен Куклен Театър ул. "ген. Гурко" 14)
изминало
ИГРА НА ВЪОБРАЖЕНИЕ
Столичен куклен театър

Автор: авторски спектакъл на Боньо Лунгов и Константин Каракостов
Участват: Галина Савова, Георги Стоянов, Елена Русалиева, Ивет Лазарова – Торосян, Ирен Лазарова, Любомир Генчев, Мариета Петрова, Мариан Рангелов, Мими Йорданова, Татяна Етимова

Режисура, Сценография, Музикално оформление и Визуални ефекти: Боньо Лунгов и Константин Каракостов
Глас: Васил Бинев
снимки: Петко Лунгов

Приятели, каним ви на пътешествие, родено от нашето въображение. То ще ни помогне да ви разкажем няколко истории. В човешкия живот непрестанно се преплитат реалност и фантазия. Понякога хората мечтаят да бъдат волни като птици. Да полетят и да достигнат слънцето, дори да го уловят. Да помечтаем и да открием красивото в живота, следвайки полета на човешката фантазия!

"Игра на въображение"е визуален спектакъл на музика, без текст, с импровизирани кукли, образи и картини, които се създават и оживяват пред очите на зрителите. Благодарение на своето въображение, за миг, децата по необикновен начин ще открият всичко, което ги заобикаля.

Вижте нашия разказ за живота, такъв, какъвто си го представяме - в море от мечти!
Прочети още
София, ул. "Ген. Гурко" 14

Телефон: 02 944 14 24, 02 988 54 16

Цена

от 5.00 лв. до 6.00 лв.

Оферти за събития и забавления наблизо

Гледайте Меглена Караламбова в "4000 мили" - на 30 Ноември
5 бр. 88:88:88 6 бр. 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
30 Ноември 2020 (Понеделник)
Към офертата
Комедийният хит на сезона! Гледайте "Нашата голяма френска сватба" на 4 Декември
21 бр. 25 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
4 Декември 2020 (Петък)
Към офертата
Румен Угрински и Станимир Гъмов в комедията "Жена ми се казва Борис" - на 19 Декември
127 бр. 132 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
19 Декември 2020 (Събота)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа