София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Hristina Jivkova Live

... прочети още Ако смятате, че българската музикална сцена няма с какво да ви изненада, Voice Academy на мига се включва във вашето предизвикателство, за да направи истински музикален взрив! 29.04.2020, точно в 20:00 ч, на сцената City Stage излиза очарователната Христина Живкова. За всички ценители на музиката и почитатели на вокалното изкуство, тя ще блесне със своя неповторим чар и ще пречупи през своята цветна от музикални стилове призма някои от най - приятните фънк, Ru0026B, соул и джаз парчета. Изненадата, която обещахме, продължава! Концертът ще се превърне и в премиера на първия сингъл на Христина! С удоволствие каним всички вас да станете част от този необикновен ден и първи да чуете, видите и изпитате тази неописуема музикална енергия, която ще се развихри между Хриси и музикантите: Александър Васев - клавишни Мирослав Найденов - китара Богомил Енчев - барабани Емилио Мархолев - бас Иван Йорданов - саксофон Тази своеобразна вихрушка ще звучи още по-приятно с медените гласове на Стефани Димитрова и Яна Янчева.

29 април 2020 от 20:00ч.
София  · 
Live Club "CITY STAGE" - София (НДК основен подлез, вход от Пилоните)
изминало
Ако смятате, че българската музикална сцена няма с какво да ви изненада, Voice Academy на мига се включва във вашето предизвикателство, за да направи истински музикален взрив!

29.04.2020, точно в 20:00 ч, на сцената City Stage излиза очарователната Христина Живкова.
За всички ценители на музиката и почитатели на вокалното изкуство, тя ще блесне със своя неповторим чар и ще пречупи през своята цветна от музикални стилове призма някои от най - приятните фънк, Ru0026B, соул и джаз парчета.
Изненадата, която обещахме, продължава! Концертът ще се превърне и в премиера на първия сингъл на Христина!
С удоволствие каним всички вас да станете част от този необикновен ден и първи да чуете, видите и изпитате тази неописуема музикална енергия, която ще се развихри между Хриси и музикантите:

Александър Васев - клавишни
Мирослав Найденов - китара
Богомил Енчев - барабани
Емилио Мархолев - бас
Иван Йорданов - саксофон
Тази своеобразна вихрушка ще звучи още по-приятно с медените гласове на Стефани Димитрова и Яна Янчева.
Прочети още
София, НДК основен подлез, вход от Пилоните

Телефон: 0886 988 688

Цена

10 лв.

Оферти за събития и забавления наблизо

Семейна фотосесия в студио със 160 - 180 кадъра, плюс фотокнига
7 бр. 1 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Май до 21 Юли 2020г.
Към офертата
1 час отборна игра в ескейп стая "Шифърът на Леонардо"
Валидност на ваучера:
от 29 Май до 29 Юни 2020г.
Към офертата
Тренировка по катерене за начинаещи с инструктор
Валидност на ваучера:
от 29 Май до 29 Юли 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа