Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Game over"

... прочети още Авторският монопърформанс на Ованес Торосян GAME OVER е своеобразно начало на формата „Театър на късите форми“. Продукцията ще има своята предпремиера в Пловдив и премиера в София, като част от специалните съдържания, продуцирани за европейската инициатива Нощ на театрите. Проектът се реализира с приятелската подкрепа на КЦМ 2000 ГРУП – Пловдив и Театър Реплика. Природата на артиста, пътят към сцената, равносметката, сънищата и реалностите, които обитава всеки от нас, са само част от темите в експерименталния моноспектакъл на Ованес Торосян. Актьорът е и режисьор на самия себе си и на персонажите, които представя в GAME OVER. Този факт засилва още повече субективно-обективните отношения вътре в текста и навън в изиграването му. Както самият Ованес Торосян отбелязва в бележките към пиесата „Времето на действието е вакуум, което по дефиниция означава, че отсъства вещество в определен обем от пространството или казано накратко пространството е празно.

16 ноември 2019 от 20:00ч.
София  · 
Театър "Реплика" - София (Театър "Реплика" ул "Г.С. Раковски" 149, I AM STUDIO)
изминало
Авторският монопърформанс на Ованес Торосян GAME OVER е своеобразно начало на формата „Театър на късите форми“. Продукцията ще има своята предпремиера в Пловдив и премиера в София, като част от специалните съдържания, продуцирани за европейската инициатива Нощ на театрите. Проектът се реализира с приятелската подкрепа на КЦМ 2000 ГРУП – Пловдив и Театър Реплика.

Природата на артиста, пътят към сцената, равносметката, сънищата и реалностите, които обитава всеки от нас, са само част от темите в експерименталния моноспектакъл на Ованес Торосян. Актьорът е и режисьор на самия себе си и на персонажите, които представя в GAME OVER. Този факт засилва още повече субективно-обективните отношения вътре в текста и навън в изиграването му. Както самият Ованес Торосян отбелязва в бележките към пиесата „Времето на действието е вакуум, което по дефиниция означава, че отсъства вещество в определен обем от пространството или казано накратко пространството е празно.
Прочети още
София, ул "Г.С. Раковски" 149

Телефон: 0883 304 970

Цена

7 лв.

Времетраене

30 минути

Дата на актуализация:
11.11.2019г.
Преглеждания:
27 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Гледайте Мартина Вачкова и Тончо Токмакчиев в постановката "Рейс" - на 23 Април
113 бр. 176 бр. 3 бр. 18 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
23 Април 2020 (Четвъртък)
Към офертата
Асен Блатечки и Калин Врачански в комедията "Горещо" на 31 Май
98 бр. 143 бр. 3 бр. 13 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
31 Май 2020 (Неделя)
Към офертата
Комедията "Не залагай на англичаните" - на 19 Май
12 бр. 12 бр. 2 бр. 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
19 Май 2020 (Вторник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития

пт, 10 апр 2020 от 20:30 Купи билет
София Преглеждания 4350 след 5 дни Започва

Изминали събития наблизо