Рейтинг:
0.0

"Game over"

... прочети още Природата на артиста, пътят към сцената, равносметката, сънищата и реалностите, които обитава всеки от нас, са само част от темите в експерименталния моноспектакъл на Ованес Торосян. Пърформинг и авторският моноспектакъл на Ованес Торосян "Gamе Over" е своеобразно начало на формата "Театър на късите форми". Природата на артиста, пътят към сцената, равносметката, сънищата и реалностите, които обитава всеки от нас, са само част от темите в експерименталния моноспектакъл на Ованес Торосян. Актьорът е и режисьор на самия себе си и на персонажите, които представя в "Gamе Over". Този факт засилва още повече субективно-обективните отношения вътре в текста и навън в изиграването му. Както самият Ованес Торосян отбелязва в бележките към пиесата: "Времето на действието е вакуум, което по дефиниция означава, че отсъства вещество в определен обем от пространството или казано накратко пространството е празно. Но както всички ние знаем, абсолютен вакуум не съществува и често говорим за различни степени на вакуум в зависимост от атмосферното налягане".

21 декември 2020 от 19:30ч. (понеделник)
София  · 
Сити Марк Арт Център - София (бул. Янко Сакъзов 30)
Грабни ваучер от 8 лв. до 10 лв.
Природата на артиста, пътят към сцената, равносметката, сънищата и реалностите, които обитава всеки от нас, са само част от темите в експерименталния моноспектакъл на Ованес Торосян.

Пърформинг и авторският моноспектакъл на Ованес Торосян "Gamе Over" е своеобразно начало на формата "Театър на късите форми". Природата на артиста, пътят към сцената, равносметката, сънищата и реалностите, които обитава всеки от нас, са само част от темите в експерименталния моноспектакъл на Ованес Торосян. Актьорът е и режисьор на самия себе си и на персонажите, които представя в "Gamе Over". Този факт засилва още повече субективно-обективните отношения вътре в текста и навън в изиграването му.

Както самият Ованес Торосян отбелязва в бележките към пиесата: "Времето на действието е вакуум, което по дефиниция означава, че отсъства вещество в определен обем от пространството или казано накратко пространството е празно. Но както всички ние знаем, абсолютен вакуум не съществува и често говорим за различни степени на вакуум в зависимост от атмосферното налягане".
Прочети още
София, бул. Янко Сакъзов 30

Телефон: 0878 68 88 11, 0878 68 88 18

Времетраене

30 минути

Дата на актуализация:
03.12.2020г.
Преглеждания:
34 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
3 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Комедийният спектакъл "Живак" на 12 Декември
Валидност на ваучера:
12 Декември 2020 (Събота)
Към офертата
Моноспектакълът на Ованес Торосян "Gamе Over" на 21 Декември
Валидност на ваучера:
21 Декември 2020 (Понеделник)
Към офертата
Концерт от цикъла "Срещи на поколенията" на проф. Венцеслав Николов, Калина Митева и Лилия Жекова - на 22 Декември
Валидност на ваучера:
22 Декември 2020 (Вторник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Други събития на 21 Декември 2020

Подобни събития