Потребители, които ще посетят събитието:
ДДиана
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Фондацията с оркестър

... прочети още Летен театър - Варна Кирил Маричков-вокал,бас-китара,китара,пиано ("Щурците') Иван Лечев-вокал,китара,цигулка ("ФСБ") Дони-вокал,бас-китара,пиано,китара ("Дони и Момчил") Славчо Николов-вокал,китара ("Б.Т.Р.) Венко Поромански-ударни (екс-"Те") Диригент-Владимир Бошнаков Оркестър на Държавна опера – Стара Загора Супер групата „Фондацията“ и оркестъра на Държавна опера-Стара Загора под диригентството на Владимир Бошнаков обещават специално преживяване за ценителите на класическия български рок, с който са израстнали три поколения. „Две следи“ на „Щурците“, „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, „Няма връщане назад на Б.Т.Р., „Червило“ на Дони и много други вечни хитове са специално аранжирани, както за камерен акустичен формат, така и за богатството на оркестровата звучност. Създадена през 2013 г. групата бързо регистрира многобройни участия на фестивалите „Бургас и морето“, „Аполония“, новогодишния концерт на площад „Батенберг“, Зала 1 на НДК, както и в концертните зали на големите градове. Осъществяват и успешни турнета в САЩ, Канада, Германия, Франция, Холандия, Испания, Австралия, Нова Зеландия, Катар, Русия, Израел... В края на 2014 г. изпълва с 15000 души, в зала „Арена“ Армеец, в София. Всеки концерт на „Фондацията“ е различен. В него познатите любими песни се съчетават неочаквани импровизации, които въодушевяват публиката и я даряват с неповторими преживявания.

05 септември 2019 от 20:00ч.
Варна  · 
Летен театър - Варна (Летен театър )
изминало
Летен театър - Варна

Кирил Маричков-вокал,бас-китара,китара,пиано ("Щурците')
Иван Лечев-вокал,китара,цигулка ("ФСБ")
Дони-вокал,бас-китара,пиано,китара ("Дони и Момчил")
Славчо Николов-вокал,китара ("Б.Т.Р.)
Венко Поромански-ударни (екс-"Те")
Диригент-Владимир Бошнаков
Оркестър на Държавна опера – Стара Загора

Супер групата „Фондацията“ и оркестъра на Държавна опера-Стара Загора под диригентството на Владимир Бошнаков обещават специално преживяване за ценителите на класическия български рок, с който са израстнали три поколения.

„Две следи“ на „Щурците“, „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, „Няма връщане назад на Б.Т.Р., „Червило“ на Дони и много други вечни хитове са специално аранжирани, както за камерен акустичен формат, така и за богатството на оркестровата звучност.

Създадена през 2013 г. групата бързо регистрира многобройни участия на фестивалите „Бургас и морето“, „Аполония“, новогодишния концерт на площад „Батенберг“, Зала 1 на НДК, както и в концертните зали на големите градове. Осъществяват и успешни турнета в САЩ, Канада, Германия, Франция, Холандия, Испания, Австралия, Нова Зеландия, Катар, Русия, Израел... В края на 2014 г. изпълва с 15000 души, в зала „Арена“ Армеец, в София.

Всеки концерт на „Фондацията“ е различен. В него познатите любими песни се съчетават неочаквани импровизации, които въодушевяват публиката и я даряват с неповторими преживявания.
Прочети още
Варна, Морска градина

Телефон: 052 612 803

Цена

от 10.00 лв. до 40.00 лв.

Дата на актуализация:
29.07.2019г.
Преглеждания:
767 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Сборният моноспектакъл "Мариус 50" - на 14 Юли
120 бр. 71 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
14 Юли 2020 (Вторник)
Към офертата
Шоу спектакълът "25 години Тутурутка - 25 години смях до дупка" - на 8 Август
73 бр. 74 бр. 6 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
8 Август 2020 (Събота)
Към офертата
Малин Кръстев и Геро ще бъдат "Свалячи" на 25 Август
13 бр. 13 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
25 Август 2020 (Вторник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Владимир Бошнаков, Фондацията