Рейтинг:
0.0

Концерт на Фондацията "Големите БГ рок гласове"

... прочети още ФОНДАЦИЯТА открива концертния сезон с новия си проект Големите БГ рок гласове Супергрупата "Фондацията" ще изпълни за първи път пред варненска публика новия си проект. "Фондацията" представя "Големите БГ рок гласове" на 8 юни 2021 г. от 20:00 ч. в Летен театър Варна. В първия концерт за летния сезон, който музикантите очакват с нетърпение, специални гости ще бъдат вокалистът на група "Ахат" - Звездомир Керемедчиев и вокалистът на "Б.Т.Р" – Атанас Пенев. На 8 юни варненци ще се насладят на живо на песни, като "Черната овца", "Няма връщане назад", "Вкусът на времето", "Пак ще се прегърнем", "Страхотен ден" и много други емблематични, любими български, рок парчета – неостаряващи и актуални и днес. Концертът на "Фондацията" ще е първият, с който ще бъде открит и летният сезон 2021г. на Летен театър Варна, а от групата споделят, че нямат търпение да се срещнат с варненската публика. Супергрупата "Фондацията" планира още големи летни концерти у нас, които ще бъдат обявени съвсем скоро. При провеждане на събитието ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.

25 юли 2021 от 20:00ч. (неделя)
Пловдив  · 
Античен театър - Пловдив (ул. "Цар Ивайло" 4)
12 септември 2021 от 20:00ч. (неделя)
Варна  · 
Летен театър - Варна (Морска градина)
ФОНДАЦИЯТА открива концертния сезон с новия си проект

Големите БГ рок гласове

Супергрупата "Фондацията" ще изпълни за първи път пред варненска публика новия си проект. "Фондацията" представя "Големите БГ рок гласове" на 8 юни 2021 г. от 20:00 ч. в Летен театър Варна. В първия концерт за летния сезон, който музикантите очакват с нетърпение, специални гости ще бъдат вокалистът на група "Ахат" - Звездомир Керемедчиев и вокалистът на "Б.Т.Р" – Атанас Пенев. На 8 юни варненци ще се насладят на живо на песни, като "Черната овца", "Няма връщане назад", "Вкусът на времето", "Пак ще се прегърнем", "Страхотен ден" и много други емблематични, любими български, рок парчета – неостаряващи и актуални и днес.

Концертът на "Фондацията" ще е първият, с който ще бъде открит и летният сезон 2021г. на Летен театър Варна, а от групата споделят, че нямат търпение да се срещнат с варненската публика. Супергрупата "Фондацията" планира още големи летни концерти у нас, които ще бъдат обявени съвсем скоро.

При провеждане на събитието ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.
Прочети още
Варна, Морска градина

Телефон: 052 612 803

Цена

от 20.00 лв. до 66.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Още за събитието:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
14.06.2021г.
Преглеждания:
981 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
503 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития

чт, 24 юни 2021 от 21:00
15.00 - 30.00лв.
Купи билет
Борисовата градина Преглеждания 198 днес, в момента протича Започва

Изминали събития наблизо

Минало събитие
ср, 23 юни 2021 от 20:00
София Преглеждания 7