София 25 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
4.0 / 1 оценка
Минало събитие

Фестивал "Музика в пещерата"

... прочети още Фестивалът „Музика в пещерата“ ще се проведе от 6 до 8 септември 2019 в пещера „Леденика“ сред величествената и атрактивна природа на Врачанския балкан. Впечатляващата програмата на първото издание включва наситеност от музикални емоции, изразени както в класически, така и в акустични поп, рок, джаз и фолклорни изпълнения. За периода от 6 до 8 септември 2019-та „Музика в пещерата“ ще предложи участници в разнообразни музикални жанрове, които в допълнение с удивителната природна гледка ще допринесат за създаването на невероятна атмосфера. Партньори в организацията на фестивала са Сдружение „Аз обичам Враца“ и Симфониета-Враца. Специални гости в програмата на „Музика в пещерата“ 2019-та са едни от най-популярните и обичани музиканти: цигуларят Хари Ешкенази, Фолклорен квартет „Абагар“, група „Мери бойс бенд“ в ексклузивен акустичен формат, камерен оркестър „Drop Down Community“, Васил Петров, Маестро Максим Ешкенази, Симфониета–Враца с диригент Христо Павлов и гост-солисти.

06 септември 2019
до 08 септември 2019
Враца  · 
Пещера "Леденика" (Пещера "Леденика" )
изминало
Фестивалът „Музика в пещерата“ ще се проведе от 6 до 8 септември 2019 в пещера „Леденика“ сред величествената и атрактивна природа на Врачанския балкан.
Впечатляващата програмата на първото издание включва наситеност от музикални емоции, изразени както в класически, така и в акустични поп, рок, джаз и фолклорни изпълнения. За периода от 6 до 8 септември 2019-та „Музика в пещерата“ ще предложи участници в разнообразни музикални жанрове, които в допълнение с удивителната природна гледка ще допринесат за създаването на невероятна атмосфера. Партньори в организацията на фестивала са Сдружение „Аз обичам Враца“ и Симфониета-Враца.
Специални гости в програмата на „Музика в пещерата“ 2019-та са едни от най-популярните и обичани музиканти: цигуларят Хари Ешкенази, Фолклорен квартет „Абагар“, група „Мери бойс бенд“ в ексклузивен акустичен формат, камерен оркестър „Drop Down Community“, Васил Петров, Маестро Максим Ешкенази, Симфониета–Враца с диригент Христо Павлов и гост-солисти.
Прочети още
Сподели това събитие:
Източник:
Още за събитието:
Дата на актуализация:
22.08.2019г.
Преглеждания:
264 бр.

Коментари

Коментирай 500 символа

Събития наблизо

сб, 27 юни 2020
Враца Преглеждания 8072 след 129 дни Започва