София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Потребители, които ще посетят събитието:
Зоя Мартинова
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Чудо"

... прочети още театрална постановка от Иван Радоев иронична комедия с неочакван финал Постановка: Димо Димов Участват: Емил Марков, Стефан Стефанов, Диян Мачев, Анна Петрова, Веселин Цанев, Васил Пенов Героите на Иван Радоев в търсене на своето чудо… Живеем във времена, в които успехът се измерва в пари, материални притежания и власт. Където понятията „мое“ и „твое“ имат своята императивна тежест. И някъде там, всред цялото това парцелирано благоденствие, като че ли напук, стои малка барачка. Дъсчено джудже между красивите великани от хром и стъкло. Килнат спомен от епоха, която всички искаме да забравим. Зад избелелите напукани стени се свират няколко старци. Техният живот, техните мечти и радости, техните тревоги и грехове също са останали там някъде, в нежеланото минало. За да оцелеят в един все повече променящ се и неразбираем свят те са принудени да се откъснат от своите спомени и да намерят начин да осмислят съществуването си. Мечтата да бъдат отново полезни за някого ги сплотява и ги тласка в последната им битка за запазване на тяхната човечност. Фарсово-трагични, умилителни, абсурдно-невъзможни и безбожно земни Костадин и Юсуф, Хаим, Артаки и Таничка ни завладяват след почти 40 години от създаването си.

13 февруари 2020 от 19:30ч.
София  · 
Театър "Сълза и смях" Открита сцена - София (ул. "Г. С. Раковски" 127)
изминало
24 февруари 2020 от 19:00ч.
Плевен  · 
Драматично-куклен театър "Иван Радоев"- Плевен (ул. "Васил Левски" 155)
изминало
19 март 2020 от 19:30ч.
София  · 
Театър "Сълза и смях" Открита сцена - София (ул. "Г. С. Раковски" 127)
изминало
театрална постановка
от Иван Радоев
иронична комедия с неочакван финал

Постановка: Димо Димов
Участват: Емил Марков, Стефан Стефанов, Диян Мачев, Анна Петрова, Веселин Цанев, Васил Пенов
Героите на Иван Радоев в търсене на своето чудо…

Живеем във времена, в които успехът се измерва в пари, материални притежания и власт. Където понятията „мое“ и „твое“ имат своята императивна тежест.

И някъде там, всред цялото това парцелирано благоденствие, като че ли напук, стои малка барачка. Дъсчено джудже между красивите великани от хром и стъкло. Килнат спомен от епоха, която всички искаме да забравим.

Зад избелелите напукани стени се свират няколко старци. Техният живот, техните мечти и радости, техните тревоги и грехове също са останали там някъде, в нежеланото минало. За да оцелеят в един все повече променящ се и неразбираем свят те са принудени да се откъснат от своите спомени и да намерят начин да осмислят съществуването си. Мечтата да бъдат отново полезни за някого ги сплотява и ги тласка в последната им битка за запазване на тяхната човечност. Фарсово-трагични, умилителни, абсурдно-невъзможни и безбожно земни Костадин и Юсуф, Хаим, Артаки и Таничка ни завладяват след почти 40 години от създаването си.
Прочети още
Плевен, ул. "Васил Левски" 155

Телефон: 064 848 053

Цена

от 10.00 лв. до 12.00 лв.

Дата на актуализация:
21.02.2020г.
Преглеждания:
38 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Най-поставяната френска комедия "Боинг Боинг" със звезден актьорски състав - на 30 Юни
58 бр. 78 бр. 1 бр. 26 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
30 Юни 2020 (Вторник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа