София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
0.0

Bulgaria Sports & Wellness Show

... прочети още Най-големият фестивал на спорта и активния начин на живот у нас – Bulgaria Sports & Wellness Show 2020 ще се проведе между 13 и 15 март 2020 г. в Интер Експо Център. Билетите са два типа – еднодневни и тридневни, с цени, съответно 12 и 24 лв. и могат да бъдат поръчани през системата на Epay Go В продължение на три дни, над 7000 посетители ще посетят Bulgaria Sports & Wellness Show, което ще предложи богата и наситена програма от мотивационни и информативни лекции, демонстрации на различни спортове и открити тренировки, водени от топ атлети. Над 40 лектора – световни и европейски шампиони, треньори, експерти в храненето и рехабилитацията, журналисти и спортни инфлуенсъри, се включват в RE:ACTIVE – откритият семинар на Bulgaria Sports & Wellness Show Голямата среща на българските шампиони За първи път, събрани на едно място, по време на BSWS 2020 ще бъдат представени много от най-изявените български спортисти, както и техните спортове. В серия от интервюта на сцената, те ще споделят за трудностите, през които са преминали, какви са били предизвикателствата по пътя към шампионската титла, какво ги движи и мотивира да успяват. Информация от извора Как правилно да планираме тренировъчния и хранителния си режими? Как да подберем екипировката си? Защо е важно тренировките да се съчетават с добро възстановяване? – това са само част от въпросите, на които ще отговорят експертите – нутриционисти, рехабилитатори и фитнес треньори. Бързо раздвижване в спортната зона Всеки от посетителите на BSWS 2020 ще има възможност да присъства на открити тренировки на някои от най-изявените силови атлети у нас, да почерпи информация „от извора“ и ако реши – сам да демонстрира формата си. Най-голямото изложение в бранша Десетки фирми и брандове ще запознаят аудиторията с техните продукти и услуги, по модел на някои от най-добрите подобни изложения в тази област в света. Амбицията на организаторите е да съберат на едно място утвърдени вносители и производители на спортни стоки и екипировка, които да представят последните новости в тяхната област. В рамките на изложението ще бъдат представени спортно и фитнес оборудване, здравословни и спортни храни и хранителни добавки, спа и уелнес услуги, спортна мода, тренировъчни и хранителни програми и други.

13 март 2020 (петък)
до 15 март 2020 (неделя)
София  · 
Интер Експо и Конгресен Център - София (бул. "Цариградско шосе" 147)
Купи билет от 12 лв. до 24 лв.
Най-големият фестивал на спорта и активния начин на живот у нас – Bulgaria Sports & Wellness Show 2020 ще се проведе между 13 и 15 март 2020 г. в Интер Експо Център. Билетите са два типа – еднодневни и тридневни, с цени, съответно 12 и 24 лв. и могат да бъдат поръчани през системата на Epay Go

В продължение на три дни, над 7000 посетители ще посетят Bulgaria Sports & Wellness Show, което ще предложи богата и наситена програма от мотивационни и информативни лекции, демонстрации на различни спортове и открити тренировки, водени от топ атлети.
Над 40 лектора – световни и европейски шампиони, треньори, експерти в храненето и рехабилитацията, журналисти и спортни инфлуенсъри, се включват в RE:ACTIVE – откритият семинар на Bulgaria Sports & Wellness Show

Голямата среща на българските шампиони За първи път, събрани на едно място, по време на BSWS 2020 ще бъдат представени много от най-изявените български спортисти, както и техните спортове. В серия от интервюта на сцената, те ще споделят за трудностите, през които са преминали, какви са били предизвикателствата по пътя към шампионската титла, какво ги движи и мотивира да успяват.

Информация от извора Как правилно да планираме тренировъчния и хранителния си режими? Как да подберем екипировката си? Защо е важно тренировките да се съчетават с добро възстановяване? – това са само част от въпросите, на които ще отговорят експертите – нутриционисти, рехабилитатори и фитнес треньори.

Бързо раздвижване в спортната зона Всеки от посетителите на BSWS 2020 ще има възможност да присъства на открити тренировки на някои от най-изявените силови атлети у нас, да почерпи информация „от извора“ и ако реши – сам да демонстрира формата си.
Най-голямото изложение в бранша Десетки фирми и брандове ще запознаят аудиторията с техните продукти и услуги, по модел на някои от най-добрите подобни изложения в тази област в света.

Амбицията на организаторите е да съберат на едно място утвърдени вносители и производители на спортни стоки и екипировка, които да представят последните новости в тяхната област. В рамките на изложението ще бъдат представени спортно и фитнес оборудване, здравословни и спортни храни и хранителни добавки, спа и уелнес услуги, спортна мода, тренировъчни и хранителни програми и други.
Прочети още
София, бул. "Цариградско шосе" 147

Телефон: 02 9655220

Сподели това събитие:
Източник:
Още за събитието:
Подходящо:
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
08.01.2020г.
Преглеждания:
48 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Пролетна семейна фотосесия - в студио или на открито, с 10 или 100 обработени кадъра
Валидност на ваучера:
от 19 Февруари до 19 Април 2020г.
Към офертата
За малчугана! 2 часа забавление във Fun Ring Park - ползване на атракциони, Ледена пързалка и Блъскащи колички
39 бр. 88:88:88 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Февруари до 19 Март 2020г.
Към офертата
Ексклузивно в Grabo.bg! "Забраненото шоу на Рачков" на 25 Юни в Арена Армеец, София
7586 бр. 7245 бр. 1 бр. 83 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
25 Юни 2020 (Четвъртък)
Към офертата

Вижте още

Коментари

Коментирай 500 символа

Други събития на 13 Март 2020

Подобни събития