Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Ben Caplan Live

... прочети още НОВА ДАТА за Ben Caplan - 8 декември 2020 Alarma Punk Jazz Fest представя: BEN CAPLAN [Халифакс, провинция Нова Скотия, Канада] Live @ *Mixtape 5*, B-Side // 08.12.2020 special support: Dead Man's Hat (acoustic) Огромна рижа брада и още по-грамаден глас, пиано, китара, банджо, акордеони, кларинети, флейти,... разтърсващи песни за имиграцията, загубата, тъмнината, любовта, секса и отношенията на човека с Всевишния... Песни със стотици хиляди (а в някои конкретни случаи и милиони гледания в Youtube)... ...и петчленна банда, включваща: Ben Caplan: Vocals, Guitar, Keys, Etc. Taryn Kawaja: Melodica, Keys, Flute & Vocals Jamie Kronick: Drums Graham Scott: Keys, Accordion Christian Dawid: Clarinet, Saxophone, Flute Жанрът е някъде между прозренията и откровенията на Том Уейтс, добрата стара американска фолк музика, клезмер традициите, пренесени от Източна Европа в Новия свят и по-мръснишните и нерафинирани форми на джаза. Музика, която ви примамва, но и ви предупреждава да не вярвате на непознатите и да се пазите от тях, поддържайки ума си наточен и подръка като брадва в бараката (или направо под леглото). Специалният откриващ сет е поверен на една изкючително подходяща жоанрово група, която добре познавате - Dead Man's Hat (в акустичен дуо-вариант) - и на която ние от "Аларма" отдавна се възхищаваме, но досега все сме се разминавали във времето. Е, мометът дойде, макар и поотложен във времето... БИЛЕТИ ще има онлайн в системата на ЕPAYGO - Билети и Събития на същия линк (който в момента не е активен) --->>> https://epaygo.bg/2017821642 и на касите на EasyPay в цялата страна ВЕДНАГА СЛЕД КРАЯ НА ПАНДЕМИЯТА И ОТВАРЯНЕТО НА ГРАНИЦИТЕ. - 17 лв (предварителна продажба) - 20 лв (в деня на концерта) ВСИЧКИ БИЛЕТИ, закупени за първоначало обявената дата 31.03.2020, ВАЖАТ БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА. Акo новата дата не ви устройва и желаете да върнете билета си, можете да ни пишете на alarmapunkjazz@gmail.com и ще го организираме в рамките на април 2020. ВСИЧКИ, ЗАКУПИЛИ ВЕЧЕ БИЛЕТ, които решат да се възползват от него на новата дата 8 декември, ще получат и СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК от "Аларма".

08 декември 2020 от 21:00ч.
изминало
НОВА ДАТА за Ben Caplan - 8 декември 2020

Alarma Punk Jazz Fest представя:

BEN CAPLAN [Халифакс, провинция Нова Скотия, Канада]

Live @ *Mixtape 5*, B-Side // 08.12.2020

special support: Dead Man's Hat (acoustic)

Огромна рижа брада и още по-грамаден глас, пиано, китара, банджо, акордеони, кларинети, флейти,... разтърсващи песни за имиграцията, загубата, тъмнината, любовта, секса и отношенията на човека с Всевишния... Песни със стотици хиляди (а в някои конкретни случаи и милиони гледания в Youtube)...

...и петчленна банда, включваща:

Ben Caplan: Vocals, Guitar, Keys, Etc.
Taryn Kawaja: Melodica, Keys, Flute & Vocals
Jamie Kronick: Drums
Graham Scott: Keys, Accordion
Christian Dawid: Clarinet, Saxophone, Flute

Жанрът е някъде между прозренията и откровенията на Том Уейтс, добрата стара американска фолк музика, клезмер традициите, пренесени от Източна Европа в Новия свят и по-мръснишните и нерафинирани форми на джаза. Музика, която ви примамва, но и ви предупреждава да не вярвате на непознатите и да се пазите от тях, поддържайки ума си наточен и подръка като брадва в бараката (или направо под леглото).

Специалният откриващ сет е поверен на една изкючително подходяща жоанрово група, която добре познавате - Dead Man's Hat (в акустичен дуо-вариант) - и на която ние от "Аларма" отдавна се възхищаваме, но досега все сме се разминавали във времето. Е, мометът дойде, макар и поотложен във времето...

БИЛЕТИ ще има онлайн в системата на ЕPAYGO - Билети и Събития на същия линк (който в момента не е активен) --->>> https://epaygo.bg/2017821642 и на касите на EasyPay в цялата страна ВЕДНАГА СЛЕД КРАЯ НА ПАНДЕМИЯТА И ОТВАРЯНЕТО НА ГРАНИЦИТЕ.

- 17 лв (предварителна продажба)
- 20 лв (в деня на концерта)

ВСИЧКИ БИЛЕТИ, закупени за първоначало обявената дата 31.03.2020, ВАЖАТ БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА.

Акo новата дата не ви устройва и желаете да върнете билета си, можете да ни пишете на alarmapunkjazz@gmail.com и ще го организираме в рамките на април 2020.

ВСИЧКИ, ЗАКУПИЛИ ВЕЧЕ БИЛЕТ, които решат да се възползват от него на новата дата 8 декември, ще получат и СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК от "Аларма".
Прочети още
Цена

от 17.00 лв. до 20.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Още за събитието:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
02.04.2020г.
Преглеждания:
33 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Гледайте постановката "Антихрист" по Емилиян Станев - на 11 Февруари
Валидност на ваучера:
11 Февруари 2021 (Четвъртък)
Към офертата
Албена Колева, Луизабел Николова и Мария Кацарова в постановката на Клара Армандова "Парченца от слънце и облак" на 12.02
17 бр. 13 бр. 1 бр. 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
12 Февруари 2021 (Петък)
Към офертата
Моноспектакълът на Николай Урумов "За секса и политиката без табута и задръжки" - на 22 Февруари
14 бр. 15 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
22 Февруари 2021 (Понеделник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа