София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Потребители, които ще посетят събитието:
Галина Димитрова
Рейтинг:
0.0

"Авеню Q"

... прочети още "АВЕНЮ Q" Бродуейски мюзикъл за възрастни по лиценз на MUSIC THEATRE INTERNATIONAL (Europe) С подкрепата на Фондация Америка за България и Фондация Арт Офис "Авеню Q" е изключително забавен мюзикъл за възрастни, който представя всички чувствителни теми на нашето време - расизъм, ксенофобия, гей-общество, порно-индустрия – всичко е подложено на добронамерена шега, която ни води към признаване и преодоляване на предразсъдъците и осъзнаване на различията. "Авеню Q" e весела притча за съзряването и остра сатира за проблемите на младите, възпитавани като деца от родителите си и от телевизионни програми като „Улица Сезам” и за това, как вече като възрастни трябва да поемат лична отговорност за живота си. Сблъсъкът с действителността на група неудачници - възпитани в ценностната система на американската демокрация - е твърде актуален и у нас, но тук ще можете да се насладите на извънредно смешна интерпретация на "тежките" проблеми на живота. Музика и стихове: Робърт Лопес и Джеф Маркс Либрето: Джеф Уити (оригинална идея на Робърт Лопес и Джеф Маркс) Превод на български: Любов Костова Превод на песните: Десислава Софранова Постановка: Уест Хайлър (САЩ) и Петър Кауков Кастинг: Шели Бътлър (САЩ) Сценография и костюми: Ивайло Николов Кукли: Димитър Димитров и ателие на СКТ Музикален ръководител: Роберта Хореография и художествено осветление: Росен Михайлов Тон-режисьор: Данаил Данаилов-Дидо Участват: Камен Асенов, Венцислава Асенова, Цветелин Павлов, Лилия Гелева, Гьорги Георгиев - Антика, Павлета Семова, Мила Люцканова Със специалното участие на Рафи Бохосян и с участието на Милен Кукошаров и Ангел Николов (пиано). Mюзикълът е представен за първи път на Бродуей от Kevin McCollum, Robyn Goodman, Jeffery Seller, Vineyard Theatre и The New Group.

25 февруари 2020 от 19:00ч.
София  · 
Столичен Куклен Театър - София (ул. "Ген. Гурко" 14)
изминало
13 март 2020 от 19:00ч. (петък)
София  · 
Столичен Куклен Театър - София (ул. "Ген. Гурко" 14)
25 март 2020 от 19:00ч. (сряда)
София  · 
Столичен Куклен Театър - София (ул. "Ген. Гурко" 14)
"АВЕНЮ Q"

Бродуейски мюзикъл за възрастни по лиценз на MUSIC THEATRE INTERNATIONAL (Europe)
С подкрепата на Фондация Америка за България и Фондация Арт Офис

"Авеню Q" е изключително забавен мюзикъл за възрастни, който представя всички чувствителни теми на нашето време - расизъм, ксенофобия, гей-общество, порно-индустрия – всичко е подложено на добронамерена шега, която ни води към признаване и преодоляване на предразсъдъците и осъзнаване на различията. "Авеню Q" e весела притча за съзряването и остра сатира за проблемите на младите, възпитавани като деца от родителите си и от телевизионни програми като „Улица Сезам” и за това, как вече като възрастни трябва да поемат лична отговорност за живота си. Сблъсъкът с действителността на група неудачници - възпитани в ценностната система на американската демокрация - е твърде актуален и у нас, но тук ще можете да се насладите на извънредно смешна интерпретация на "тежките" проблеми на живота.

Музика и стихове: Робърт Лопес и Джеф Маркс
Либрето: Джеф Уити (оригинална идея на Робърт Лопес и Джеф Маркс)
Превод на български: Любов Костова
Превод на песните: Десислава Софранова
Постановка: Уест Хайлър (САЩ) и Петър Кауков
Кастинг: Шели Бътлър (САЩ)
Сценография и костюми: Ивайло Николов
Кукли: Димитър Димитров и ателие на СКТ
Музикален ръководител: Роберта
Хореография и художествено осветление: Росен Михайлов
Тон-режисьор: Данаил Данаилов-Дидо
Участват: Камен Асенов, Венцислава Асенова, Цветелин Павлов, Лилия Гелева, Гьорги Георгиев - Антика, Павлета Семова, Мила Люцканова
Със специалното участие на Рафи Бохосян и с участието на Милен Кукошаров и Ангел Николов (пиано).

Mюзикълът е представен за първи път на Бродуей от Kevin McCollum, Robyn Goodman, Jeffery Seller, Vineyard Theatre и The New Group.
Прочети още
София, ул. "Ген. Гурко" 14

Телефон: 02 944 14 24, 02 988 54 16

Цена

от 12.00 лв. до 20.00 лв.

Оферти за събития и забавления наблизо

Гледайте "Отело" - на 9 Март
Валидност на ваучера:
9 Март 2020 (Понеделник)
Към офертата
Постановката за деца "Котаракът в чизми" на 8 Март
Валидност на ваучера:
8 Март 2020 (Неделя)
Към офертата
Спектакълът за деца "Бабината питка" - на 7 Март
7 бр. 3 бр. 1 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
7 Март 2020 (Събота)
Към офертата

Вижте още

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти