Подкрепете Опознай.bg в конкурса "Сайт на годината" за категория "Медиен сайт".

Гласувайте тук
Рейтинг:
5.0 / 1 оценка

"Авеню Q"

... прочети още "АВЕНЮ Q" Бродуейски мюзикъл за възрастни по лиценз на MUSIC THEATRE INTERNATIONAL (Europe) С подкрепата на Фондация Америка за България и Фондация Арт Офис "Авеню Q" е изключително забавен мюзикъл за възрастни, който представя всички чувствителни теми на нашето време - расизъм, ксенофобия, гей-общество, порно-индустрия – всичко е подложено на добронамерена шега, която ни води към признаване и преодоляване на предразсъдъците и осъзнаване на различията. "Авеню Q" e весела притча за съзряването и остра сатира за проблемите на младите, възпитавани като деца от родителите си и от телевизионни програми като „Улица Сезам” и за това, как вече като възрастни трябва да поемат лична отговорност за живота си. Сблъсъкът с действителността на група неудачници - възпитани в ценностната система на американската демокрация - е твърде актуален и у нас, но тук ще можете да се насладите на извънредно смешна интерпретация на "тежките" проблеми на живота. Музика и стихове: Робърт Лопес и Джеф Маркс Либрето: Джеф Уити (оригинална идея на Робърт Лопес и Джеф Маркс) Превод на български: Любов Костова Превод на песните: Десислава Софранова Постановка: Уест Хайлър (САЩ) и Петър Кауков Кастинг: Шели Бътлър (САЩ) Сценография и костюми: Ивайло Николов Кукли: Димитър Димитров и ателие на СКТ Музикален ръководител: Роберта Хореография и художествено осветление: Росен Михайлов Тон-режисьор: Данаил Данаилов-Дидо Участват: Камен Асенов, Венцислава Асенова, Цветелин Павлов, Лилия Гелева, Гьорги Георгиев - Антика, Павлета Семова, Мила Люцканова Със специалното участие на Рафи Бохосян и с участието на Милен Кукошаров и Ангел Николов (пиано). Mюзикълът е представен за първи път на Бродуей от Kevin McCollum, Robyn Goodman, Jeffery Seller, Vineyard Theatre и The New Group.

20 ноември 2020 от 19:00ч. (петък)
София  · 
Столичен Куклен Театър - София (ул. "Ген. Гурко" 14)
Купи билет от 12 лв. до 20 лв.
"АВЕНЮ Q"

Бродуейски мюзикъл за възрастни по лиценз на MUSIC THEATRE INTERNATIONAL (Europe)
С подкрепата на Фондация Америка за България и Фондация Арт Офис

"Авеню Q" е изключително забавен мюзикъл за възрастни, който представя всички чувствителни теми на нашето време - расизъм, ксенофобия, гей-общество, порно-индустрия – всичко е подложено на добронамерена шега, която ни води към признаване и преодоляване на предразсъдъците и осъзнаване на различията. "Авеню Q" e весела притча за съзряването и остра сатира за проблемите на младите, възпитавани като деца от родителите си и от телевизионни програми като „Улица Сезам” и за това, как вече като възрастни трябва да поемат лична отговорност за живота си. Сблъсъкът с действителността на група неудачници - възпитани в ценностната система на американската демокрация - е твърде актуален и у нас, но тук ще можете да се насладите на извънредно смешна интерпретация на "тежките" проблеми на живота.

Музика и стихове: Робърт Лопес и Джеф Маркс
Либрето: Джеф Уити (оригинална идея на Робърт Лопес и Джеф Маркс)
Превод на български: Любов Костова
Превод на песните: Десислава Софранова
Постановка: Уест Хайлър (САЩ) и Петър Кауков
Кастинг: Шели Бътлър (САЩ)
Сценография и костюми: Ивайло Николов
Кукли: Димитър Димитров и ателие на СКТ
Музикален ръководител: Роберта
Хореография и художествено осветление: Росен Михайлов
Тон-режисьор: Данаил Данаилов-Дидо
Участват: Камен Асенов, Венцислава Асенова, Цветелин Павлов, Лилия Гелева, Гьорги Георгиев - Антика, Павлета Семова, Мила Люцканова
Със специалното участие на Рафи Бохосян и с участието на Милен Кукошаров и Ангел Николов (пиано).

Mюзикълът е представен за първи път на Бродуей от Kevin McCollum, Robyn Goodman, Jeffery Seller, Vineyard Theatre и The New Group.
Прочети още
София, ул. "Ген. Гурко" 14

Телефон: 02 944 14 24, 02 988 54 16

Дата на актуализация:
26.10.2020г.
Преглеждания:
509 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
6 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Албена Михова, Силвия Лулчева и Кирил Ефремов в "Провинциални анекдоти" - на 5 Ноември
73 бр. 61 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
5 Ноември 2020 (Четвъртък)
Към офертата
Представление от световна величина! "Шинел" по Гогол на 21 Ноември
20 бр. 23 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
21 Ноември 2020 (Събота)
Към офертата
Гледайте Меглена Караламбова в "4000 мили" - на 30 Ноември
3 бр. 6 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
30 Ноември 2020 (Понеделник)
Към офертата

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти