София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Бившата жена на моя живот"

... прочети още Театрална къща Вива Арте ви кани на една постановка, в която хора "на ръба на нервна криза" се заплитат в комични и драматични срещи и неразбории. Изненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда! Романтична комедия от Жозиан Баласко Режисьор: Велко Кънев Сценография и костюми: Антония Попова Участват: Невена Бозукова, Асен Блатечки, Милена Маркова, Стефан Иванов Нощ се спуска над Париж. В мансардата си, точно под звездите, един преуспял писател предвкусва удоволствието от предстоящата среща. На вратата се звъни и... Един разказ за многоцветните мечти на младостта и привидно сивото ежедневие на настоящето. Мечтите са непокътнати, но върховете и пътешествията в живота граничат с паденията и нещастията. Носейки се по течението, човек трябва да поеме предизвикателството да управлява щастието си, да поеме по пътя, който му се предлага, и да рискува. С тънкото си чувство за ирония, режисьорът Велко Кънев представя живота ни в цялата му гама от противоречия и ни кара да се усмихнем, а защо не и да се посмеем на амбиции и стремежи, които много често се оказват поредните илюзии в нашия забързан и истеричен свят. И в този спектакъл акцентът е в откриване на необикновения ракурс към живота. Това разминаване между реалност и желания, водещо до комичен и гротесков резултат. Разбира се, с нотки на лиризъм, човечност и доброта.

07 декември 2019 от 19:00ч.
София  · 
Театър "Сълза и смях" Открита сцена - София (ул. "Г. С. Раковски" 127)
изминало
Театрална къща Вива Арте ви кани на една постановка, в която хора "на ръба на нервна криза" се заплитат в комични и драматични срещи и неразбории. Изненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда!

Романтична комедия от Жозиан Баласко
Режисьор: Велко Кънев
Сценография и костюми: Антония Попова
Участват: Невена Бозукова, Асен Блатечки, Милена Маркова, Стефан Иванов

Нощ се спуска над Париж. В мансардата си, точно под звездите, един преуспял писател предвкусва удоволствието от предстоящата среща. На вратата се звъни и...

Един разказ за многоцветните мечти на младостта и привидно сивото ежедневие на настоящето. Мечтите са непокътнати, но върховете и пътешествията в живота граничат с паденията и нещастията. Носейки се по течението, човек трябва да поеме предизвикателството да управлява щастието си, да поеме по пътя, който му се предлага, и да рискува.

С тънкото си чувство за ирония, режисьорът Велко Кънев представя живота ни в цялата му гама от противоречия и ни кара да се усмихнем, а защо не и да се посмеем на амбиции и стремежи, които много често се оказват поредните илюзии в нашия забързан и истеричен свят. И в този спектакъл акцентът е в откриване на необикновения ракурс към живота. Това разминаване между реалност и желания, водещо до комичен и гротесков резултат. Разбира се, с нотки на лиризъм, човечност и доброта.
Прочети още
София, ул. "Г. С. Раковски" 127

Телефон: Билетна каса: 02 987 58 95

Цена

от 14.00 лв. до 24.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За мъже
За жени
За възрастни
Дата на актуализация:
26.11.2019г.
Преглеждания:
589 бр.

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти