Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Академия за иновации 2020

... прочети още Във връзка с наложените извънредно положение и карантина в България, имайте предвид, че ако до датите 5-6 юни 2020, няма промяна в страната, събитието ни за креативни и приложими идеи на студенти ще се проведе онлайн. Какво значи това?* - Вашите идеи и презентации, ще бъдат качени на нашия уебсайт - Ще работите с менторите си дистанционно - Журирането ще се случи изцяло онлайн в Google форма - Резултатите и класирането на отборите ще бъдат обявени във Фейсбук и тук В партньорство с водещите университети в България за 7-ма поредна година, през 2020, ще организираме Академия за иновации - Bulgaria Innovation Hackathon за студенти от цялата страна. С институционалната подкрепа на Европейската комисия в България и с генералната подкрепа на Европейска инвестиционна банка. Проектът функционира на принципа на факултета по иновации d.school в Станфорд - изнесена образователна програма и учебна инициатива за студенти и преподаватели от различни специалности и всички университети в България, в която студентите усвояват в интензивен курс знания за иновации и представят свои стартиращи проекти пред жури от преподаватели, бизнеса и неправителствени организации с идеална цел. През 2020 година в събитието ще участват студенти от 12 университета: Нов български университет (НБУ), СУ "Св. Климент Охридски" (СУ), Технически университет София (ТУ София), Университет за национално и световно стопанство (УНСС), Американски университет Благоевград (АУБ), Софтуерен университет (СофтУни), Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Технически университет Габрово (ТУ Габрово), Висш лесотехнически университет (ВЛТУ), Медицински университет София (МУ), Военен университет "Васил Левски", Велико Търново (НВУ), Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" (ВСУ). Имаме 6 основни теми: Айнщайн: Естествени науки – Биология, Физика, Химия, Математика, Медицина и др. Платон: Хуманитарни науки – Психология, Философия, Филология, Педагогика и др. Аристотел: Социални науки – Антропология, Социология, Държавно управление, История, Журналистика и др. Мъск: Технологии и Инженерни науки – Програмиране, Телекомуникации, Електроника, Мехатроника и др. Джобс: Бизнес администрация и Икономика – Предприемачество, Реклама и Маркетинг, Управление, Финанси, Икономика и др. Дисни: Изкуства – Архитектура, Дизайн, Изобразително изкуство, Музика и др. Наш любезен домакин е Литературен клуб "Перото" в НДК, където на 5 и 6 юни 2020 младежите ще могат да разработят своите идеи под формата на кратки 15 минутни презентации и демо версии на продукти и услуги. Надпреварата се случва в 24 часа под менторството на журито, партньори и членове на нашия екип. Запознайте се Общите условия за участие. Предварителна регистрация за отбори, (с до 5 участници), ще тече от януари до края на месец май в нашия сайт: http://innovationstarterbox.bg/events/akademiya-za-inovatsii-2020/ Желаем успех на всички кандидати!

05 юни 2020
до 06 юни 2020
изминало
Във връзка с наложените извънредно положение и карантина в България, имайте предвид, че ако до датите 5-6 юни 2020, няма промяна в страната, събитието ни за креативни и приложими идеи на студенти ще се проведе онлайн. Какво значи това?*
- Вашите идеи и презентации, ще бъдат качени на нашия уебсайт
- Ще работите с менторите си дистанционно
- Журирането ще се случи изцяло онлайн в Google форма
- Резултатите и класирането на отборите ще бъдат обявени във Фейсбук и тук

В партньорство с водещите университети в България за 7-ма поредна година, през 2020, ще организираме Академия за иновации - Bulgaria Innovation Hackathon за студенти от цялата страна. С институционалната подкрепа на Европейската комисия в България и с генералната подкрепа на Европейска инвестиционна банка.

Проектът функционира на принципа на факултета по иновации d.school в Станфорд - изнесена образователна програма и учебна инициатива за студенти и преподаватели от различни специалности и всички университети в България, в която студентите усвояват в интензивен курс знания за иновации и представят свои стартиращи проекти пред жури от преподаватели, бизнеса и неправителствени организации с идеална цел.

През 2020 година в събитието ще участват студенти от 12 университета: Нов български университет (НБУ), СУ "Св. Климент Охридски" (СУ), Технически университет София (ТУ София), Университет за национално и световно стопанство (УНСС), Американски университет Благоевград (АУБ), Софтуерен университет (СофтУни), Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Технически университет Габрово (ТУ Габрово), Висш лесотехнически университет (ВЛТУ), Медицински университет София (МУ), Военен университет "Васил Левски", Велико Търново (НВУ), Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" (ВСУ).

Имаме 6 основни теми:

Айнщайн: Естествени науки – Биология, Физика, Химия, Математика, Медицина и др.
Платон: Хуманитарни науки – Психология, Философия, Филология, Педагогика и др.
Аристотел: Социални науки – Антропология, Социология, Държавно управление, История, Журналистика и др.
Мъск: Технологии и Инженерни науки – Програмиране, Телекомуникации, Електроника, Мехатроника и др.
Джобс: Бизнес администрация и Икономика – Предприемачество, Реклама и Маркетинг, Управление, Финанси, Икономика и др.
Дисни: Изкуства – Архитектура, Дизайн, Изобразително изкуство, Музика и др.

Наш любезен домакин е Литературен клуб "Перото" в НДК, където на 5 и 6 юни 2020 младежите ще могат да разработят своите идеи под формата на кратки 15 минутни презентации и демо версии на продукти и услуги. Надпреварата се случва в 24 часа под менторството на журито, партньори и членове на нашия екип.

Запознайте се Общите условия за участие.
Предварителна регистрация за отбори, (с до 5 участници), ще тече от януари до края на месец май в нашия сайт:
http://innovationstarterbox.bg/events/akademiya-za-inovatsii-2020/

Желаем успех на всички кандидати!
Прочети още
Сподели това събитие:
Източник:
Още за събитието:
Подходящо:
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
08.04.2020г.
Преглеждания:
34 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Иво Димчев Live - на 24 Юни
Валидност на ваучера:
24 Юни 2021 (Четвъртък)
Към офертата
Джаз операта от Любо Денев "Вечеря в Манхатън" - на 28 Юни
20 бр. 17 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
28 Юни 2021 (Понеделник)
Към офертата
Гледайте музикалната сатира "Ганьоада" по Алеко Константинов - на 13 Юли
3 бр. 7 бр. 1 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
13 Юли 2021 (Вторник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития

Изминали събития наблизо

Минало събитие
ср, 23 юни 2021 от 20:00
Kino Cabana Преглеждания 6
Минало събитие
ср, 23 юни 2021 от 20:00
София Преглеждания 7