"Quest Games" - София

Описание

Quest-games.com реално приключение в стаята, което ще спре дъхат ви с живи вълнуващи задачи. Предстои ви да се потопите в свят на тайни и загадки. Преживейте интересни сюжети, разгадайте сложни ребуси, използвайте необичайни предмети и своя интелект, намерете тайни скривалища, възползвайте се от жокери, използвайте всички възможни предмети и начини, за да намерите ключа и излезете от стаята като победители.

Стая "Тайната на Св. Орден"
Орденът на тамплиерите, неговите тайни и намирането на легендарното изгубено съкровище на Ордена вълнува умовете на търсачите на силни усещания в продължение на векове. Ще бъдете ли в състояние да се доближите до разнищването на една от тайните на Ордена на тамплиерите?

Стая "Илюзия"
До откриването на Биеналето де Antiquaires остават само няколко дни. Вашата основна цел е известният диамант "Шах". Можете ли да проникнете в трезора, да избегнете всички клопки и да изпълните поръчката на вашия клиент-колекционер? Прочети още

Категория

  • Големи групи
  • Escape rooms
  • На закрито
  • За младежи
Рейтинг:
3.1 / 20 оценки
покажи по-стари коментари
Диана преди 8 години

трябва наистина да нямаш понятие що е то ескейп-стая, за да ти хареса.
броящи се на пръсти загадки, без никаква логическа връзка една с друга. може би за деца да е интересно, но от гледна точка на възрастни с опит в доста ескейп стаи, Илюзия е трагична.

Златина преди 8 години

Играта нямаше последователност и логическа свързаност в търсенето на предметите.

михова преди 7 години

Госпожицата не стига, че закъсня(за което не се извини), а и смъмри да не бързаме, че трябвало да разчисти...та стояхме една тумба народ пред вратата 15-20 мин. Игрите наистина нямат последователност и логическа свързаност. Оборудването е малко...мизерно, а мацката отегчена и недружелюбна.

Диана преди 7 години

Въпреки, че децата бяха относително малки като възраст, се забавляваха много. Определено добър избор, ако имате желание за нещо различно, извън стандартната рамка за детски ( и не само ) празник. И много благодаря за търпението - 9 годишните често са неуправляеми :)

Даниел преди 7 години

Потвърждавам мнението, че за хората играли и в други Escape rooms, тази стая не представлява никакъв интерес. Малкото загадки отнемат 15-20 мин. за решаване и завършване на играта. Загуба на пари и време...

Васил преди 7 години

Има някаква идея, но изпълнението е супер постно. Задачите за решаване са малко и фрагментарни. Декорът има идея, но пространството е супер малко. На сайта пише, че се предлага и на английски - уви - НЕ !. Предвид материята, просто е задължително да има нормален превод поне на английски.

Alexandrina преди 7 години

Играта нямаше последователност, нито логика в решаването на загадките... Останахме много разочаровани...

Георги преди 7 години

Впуснете се в приключението!

Petya преди 7 години

Изключително непрофесионално отношение. Персонал по анцузи. Никакво отношение към нашето присъствие и провеждане на мероприятието. През цялото време говореха по телефона и съответно спираха музиката. Мрачна стая за почерпки за не повече от 8 човека, без прозорци, задимява се от свещите, задушно.

Десислава преди 7 години

"Илюзия" не ни хареса: няма история, последователност и логическа свързаност на загадките. Вероятно затова имаше инструкции преди играта и жокери в определени моменти от нея, което обезсмисля идеята на този тип игри.
Разочаровани сме!

Коментирай 500 символа

Категории

  • Големи групи
  • Escape rooms
  • На закрито
  • За младежи

Контакти