"Hour Escape" - София

Описание

"Hour Escape" е приключенска игра на живо от ново поколение от типа "Real-life escape game". Ти и отборът ти сте затворени за един час в специално проектирано помещение. За да успеете да излезете навреме, трябва да преминете през нашите интерактивни пъзели, игри и загадки и да намерите всички скрити предмети - покажете находчивост, логика и отборен дух. Потопете се във вълнуваща история, която ще ви откъсне от реалността и ще събуди приключенския ви дух.

Ако търсите ново преживяване, ако обичате предизвикателствата и решаването на загадки или просто искате да разнообразите деня си - избягайте от стаята!

"Клопката"

Тъмно е, не виждаш нищо...Изведнъж лампата бавно светва и разбираш, че си заложник...Огледай се... Няма врати, няма прозорци, няма измъкване. Погледът ти трескаво обхожда всичко наоколо, търсейки нещо, с което да избягаш. Поглеждаш приятелите си. В техните очи стои същият въпрос - какво да правим?

Тогава го виждате - Сандък. Отваряте го и разбирате, че първата ви задача е пред вас. Започвате. Четеш, мислиш, обсъждаш. Проба...грешка...проба...БУМ! УСПЯВАШ! Първото препятствие е преодоляно! Обзема те чувство на удовлетворение...

Ще продължите ли?

"Имало едно време" (за деца)

Имало едно време зъл магьосник на име Абрахам, който искал да властва над света завинаги. Той бил толкова могъщ, че можел постоянно да преобразява външния си вид и така никой не знаел как изглежда и не можел да го преследва. Но годините минавали и колкото повече остарявал, толкова повече Абрахам се отдалечавал от идеята за вечна власт.

Разбрал, обаче, че съществува магичен философски камък, от който може да се направи елексир за безсмъртие и решил да го открадне. И така, в една непрогледна нощ, Абрахам отмъкнал философския камък и се сдобил с неограничена власт и вечен живот.

Минали векове, в които злото управлявало света, а тайни ордени търсели начин да унищожат Абрахам. И днес, обаче, още се говори, че камъкът е скрит в малка стая, до която се стига през съвсем обикновен кабинет на ул.Алабин в град София. Всеки ден Абрахам излиза от там само за 1 час и този, който успее да намери пътя от кабинета до стаята с камъка, може да го унищожи и да спаси света.

Стани героя, който всички чакаме, за да спаси света от злото! Прочети още

Цени

Отбор от 2-ма (цена на човек): 38.00лв.
Отбор от 3-ма (цена на човек): 30.00лв.
Отбор от 4-ма (цена на човек): 27.00лв.
Отбор от 5-ма (цена на човек): 25.00лв.

Категория

  • Големи групи
  • Escape rooms
  • На закрито
  • За младежи
Рейтинг:
0.0
kaloyan преди 8 години

Супер забавно, препоръчвам!

Коментирай 500 символа

Категории

  • Големи групи
  • Escape rooms
  • На закрито
  • За младежи

Хотели наблизо

Контакти