Описание

Разположени в сърцето на София, MyCity Apartments предлагат на гостите си уютен и удобен престой за работа, туризъм или удоволствие.

"Нашите апартаменти са модерни и приятно обзаведени. Апартаментите посрещат гости от 2015г., но от началото на 2019г. имат освежена визия, нови домакини, ново име и концепция за грижа и гостоприемство.

MyCity Apartments са подходящи за хора, които искат да прекарат времето си в спокойна обстановка с чаша вино пред телевизора, или пък с чаша кафе на балкона. Това също така е и точното място за тези, които искат да опознаят София, защото апартаментите се намират в самия център и до много от забележителностите и паметниците се стига пеша съвсем бързо. Президентството, църквата "Света Неделя" и основната пазарска улица "Витоша" са на 0,7км, летище София е на 14км, а планината Витоша е на разстояние от близо 20км.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем скоро!" Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Павлета преди 6 години

Страхотно, чисто, уютно, централно място ! Препоръчвам !

ренета преди 6 години

Страхотно място,чисто и уютно!

Мария преди 6 години

Страхотна локация - изключително близо до центъра и същевременно на много тиха и спокойна улица. Много любезен персонал и голям, чист и много приятен апартамент!

Диди преди 5 години

Много съм доволна! Любезен персонал, спокойна и уютна обстановка!

Лилия преди 5 години

Отлична локация, чист и уютен апартамент с отлично обзавеждане.

Veselina преди 4 години

удоволствието беше обичайно

Живко преди 4 години

Много чисто и удобно. Препоръчвам!

Сияна преди 4 години

Намира се на перфектната локация, чисто и уютно е. Много тихо и спокойно място. Разполага с всичко необходимо за апартамент под наем. Препоръчвам горещо!

Svetoslav преди 4 години

Тихо и спокойно местенце, много добра локация, перфектно за свършване на делова работа в софия

Коментирай 500 символа