Потребители, които ще посетят събитието:
Rosi YovchevaAsen KrastevILIYANA STOYANOVAEvgeniya AlagenskaLili YonovaSlavi TaskovКрасимир Стоев И още 51 човека +51
Рейтинг:
5.0 / 1 оценка

"Забраненото шоу на Рачков"

... прочети още Моноспектакъл на Димитър Рачков Ще се посмеем на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от Бай Брадър до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии… Това е и първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борба за рейтинг. След като видите това шоу, Вие ще спрете да гледате телевизия. Ще спрете да си купувате прах за пране и да търкате билетчета. "Забраненото шоу на Рачков" е комедиен моноспектакъл, който ще ви въведе в кухнята на телевизията. Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериали? Това са само част от въпросите, на които дава отговор един от най-обичаните шоумени в България Димитър Рачков. "Забраненото шоу на Рачков" е спектакъл-антидепресант, който гарантира забавление за цялото семейство. Посмейте се на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от "Бай Брадър" до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии… "Забраненото шоу на Рачков" е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг. Искали ли сте някога да водите Новините? А да участвате в любимата си телевизионна игра? "Забраненото шоу на Рачков" е интерактивен спектакъл, който ви дава тази възможност.

08 април 2020 от 19:30ч. (сряда)
Русе  · 
Арена Монбат Русе (бул. "Липник" 3)
09 април 2020 от 19:30ч. (четвъртък)
Шумен  · 
Арена Шумен
09 юни 2020 от 20:00ч. (вторник)
Варна  · 
Дворец на културата и спорта - Варна (бул. "Княз Борис I" 115)
10 юни 2020 от 19:30ч. (сряда)
Бургас  · 
Летен театър - Бургас (Приморски парк)
17 юни 2020 от 20:00ч. (сряда)
Пловдив  · 
Комплекс С.И.Л.А. - Пловдив (ул. Тракия № 50)
18 юни 2020 от 20:00ч. (четвъртък)
25 юни 2020 от 20:00ч. (четвъртък)
София  · 
Арена Армеец София (бул. "Асен Йорданов" 1)
Моноспектакъл на Димитър Рачков

Ще се посмеем на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от Бай Брадър до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии… Това е и първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борба за рейтинг.

След като видите това шоу, Вие ще спрете да гледате телевизия. Ще спрете да си купувате прах за пране и да търкате билетчета.

"Забраненото шоу на Рачков" е комедиен моноспектакъл, който ще ви въведе в кухнята на телевизията. Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериали? Това са само част от въпросите, на които дава отговор един от най-обичаните шоумени в България Димитър Рачков.

"Забраненото шоу на Рачков" е спектакъл-антидепресант, който гарантира забавление за цялото семейство. Посмейте се на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от "Бай Брадър" до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии…

"Забраненото шоу на Рачков" е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг.

Искали ли сте някога да водите Новините? А да участвате в любимата си телевизионна игра? "Забраненото шоу на Рачков" е интерактивен спектакъл, който ви дава тази възможност.
Прочети още
Велико Търново, ул. Краков 3

Телефон: Билетна каса: 0885 311 400

Цена

от 20.00 лв. до 60.00 лв.

Сподели това събитие:
Подходящо:
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
27.12.2019г.
Преглеждания:
33468 бр.

Вижте още

пн, 27 яну 2020 от 19:00
Бургас Преглеждания 15613 след 6 дни Започва

Коментари

Коментирай 500 символа

Други събития на 08 Април 2020

Събития наблизо

Изминали събития наблизо