София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Потребители, които ще посетят събитието:
ДДимитър Петровvvioleta ivanova
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Комиците: Бягство от телевизора"

... прочети още театрална постановка С: Любо Нейков, Христо Гърбов, Къци Лафазанов, Руслан Мъйнов, Албена Павлова, Ненчо Илчев, Петьо Петков-Шайбата След 11 години на екрана, Комиците бягат от телевизора и идват в нашия град за близка среща от смешен вид. Специално за нас те ще споделят тайните от кухнята на шоуто, неразказаните истории на героите и всичко друго, което екранът е скрил от зрителя. Този път публиката не просто държи дистанционното, а живо участва в шоуто и може да промени хода на събитията – нещо, което няма как да направи пред телевизора. Приготвяме се за среща с най-любимите образи на Комиците и запознанство с нови такива.

28 юни 2019 от 19:00ч.
изминало
театрална постановка

С: Любо Нейков, Христо Гърбов, Къци Лафазанов, Руслан Мъйнов, Албена Павлова, Ненчо Илчев, Петьо Петков-Шайбата

След 11 години на екрана, Комиците бягат от телевизора и идват в нашия град за близка среща от смешен вид. Специално за нас те ще споделят тайните от кухнята на шоуто, неразказаните истории на героите и всичко друго, което екранът е скрил от зрителя.

Този път публиката не просто държи дистанционното, а живо участва в шоуто и може да промени хода на събитията – нещо, което няма как да направи пред телевизора. Приготвяме се за среща с най-любимите образи на Комиците и запознанство с нови такива.
Прочети още

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти

пт, 28 фев 2020 от 19:00
12.00 - 30.00лв.
Купи билет
Бургас, Бургас Преглеждания 847 днес, след 5 часа Започва