Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"За секса и политиката без табута и задръжки"

... прочети още Музика: Нелко Коларов Спектакъл на Николай Урумов Не се препоръчва за лица до 16 г. По безкрайно актуални теми, в него ще можем да видим пикантната страна на сексуалния и политически живот на съвременния българин. Академична лекция за нещата, наречени с истинските им имена. Добре известен е оня афоризъм, че ако примитивният хумор предизвиква смях, то изисканият генерира преди всичко възхищение.Това се отнася, обаче само за англичаните и техния хумор. Нашият хумор е друг. Той е балкански, а знаем, че и Балканите са други. Нека не забравяме, че чувството за хумор е бисексуално, т.е. то изневерява както на мъжа, така и на жената, пък ако ще те да са и българи. По тази причина много от нашите сънародници са в състояние на развод с това си чувство. Така, че скъпи приятели, не допускайте то да ви изневери. Смейте се! Смейте се не само на Първи април и не само, защото смехът пречиства душата. Смейте се, защото много по-добре е да се напикаеш от смях, отколкото да напълниш гащите от страх. И не чакайте Първи април, за да проверите своето чувство за хумор, посредством следния експеримент. Застанете пред огледалото и се постарайте да изобразите умна и сериозна физиономия. Напрегнете се да задържите това умно изображение колкото се може по-дълго време.Ако не успеете и се разсмеете, не се разстройвайте – значи не само имате чувство за хумор, но и определено не сте глупави... Смейте се, господа! Смейте се, защото е доказано, че най-дълго живеят тези индивиди, които често умират от смях!

24 юни 2020 от 20:30ч.
Варна  · 
Moonlight Bar & Restaurant
29 септември 2020 от 20:00ч.
София  · 
Нов театър - НДК (пл. "България" 1)
изминало
28 октомври 2020 от 19:30ч.
София  · 
Нов театър - НДК (пл. "България" 1)
изминало
24 ноември 2020 от 19:30ч.
София  · 
Нов театър - НДК (пл. "България" 1)
изминало
08 декември 2020 от 19:00ч.
Варна  · 
Фестивален и конгресен център - Варна (бул. "Сливница" 2)
изминало
21 декември 2020 от 19:30ч.
София  · 
Нов театър - НДК (пл. "България" 1)
изминало
22 февруари 2021 от 19:30ч.
София  · 
Нов театър - НДК (пл. "България" 1)
изминало
24 февруари 2021 от 19:30ч.
София  · 
Нов театър - НДК (пл. "България" 1)
изминало
23 април 2021 от 19:30ч.
София  · 
Нов театър - НДК (пл. "България" 1)
изминало
29 април 2022 от 20:00ч.
изминало
17 август 2022 от 20:30ч.
Варна  · 
Moonlight Bar & Restaurant
изминало
Музика: Нелко Коларов
Спектакъл на Николай Урумов

Не се препоръчва за лица до 16 г.

По безкрайно актуални теми, в него ще можем да видим пикантната страна на сексуалния и политически живот на съвременния българин. Академична лекция за нещата, наречени с истинските им имена.

Добре известен е оня афоризъм, че ако примитивният хумор предизвиква смях, то изисканият генерира преди всичко възхищение.Това се отнася, обаче само за англичаните и техния хумор. Нашият хумор е друг. Той е балкански, а знаем, че и Балканите са други.

Нека не забравяме, че чувството за хумор е бисексуално, т.е. то изневерява както на мъжа, така и на жената, пък ако ще те да са и българи. По тази причина много от нашите сънародници са в състояние на развод с това си чувство.

Така, че скъпи приятели, не допускайте то да ви изневери. Смейте се! Смейте се не само на Първи април и не само, защото смехът пречиства душата. Смейте се, защото много по-добре е да се напикаеш от смях, отколкото да напълниш гащите от страх.

И не чакайте Първи април, за да проверите своето чувство за хумор, посредством следния експеримент. Застанете пред огледалото и се постарайте да изобразите умна и сериозна физиономия. Напрегнете се да задържите това умно изображение колкото се може по-дълго време.Ако не успеете и се разсмеете, не се разстройвайте – значи не само имате чувство за хумор, но и определено не сте глупави...

Смейте се, господа! Смейте се, защото е доказано, че най-дълго живеят тези индивиди, които често умират от смях!
Прочети още
Цена

от 15.00 лв. до 30.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
20.04.2022г.
Преглеждания:
280 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
7 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Николай Урумов