Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Танцов шоу спектакъл "Twenter"

... прочети още Заповядайте на най-зрелищния рожден ден, на който някога сте присъствали! 20 години танцово училище The Center! Ще се насладите на звукови и светлинни ефекти от бъдещето, оживели на сцената холограми, епична музика, композирана специално за събитието, живо изпълнение на всички музикални теми от едни от най-добрите музиканти в България и зашеметяваща хореография! Танцовият шоу спектакъл "Twenter" на 4 Октомври от 19:30ч, в Дворец на културата и спорта - Варна. За спектакъла Това е покана за най-зрелищния рожден ден, на който някога сте присъствали! 20 години танцово училище The Center! Наричаме го Twenter! Звукови и светлинни ефекти от бъдещето! Оживели на сцената холограми! Епична музика, композирана специално за събитието! Живо изпълнение на всички музикални теми от едни от най-добрите музиканти в България! 100-те най-добре подготвени и специално подбрани танцьори на танцовото училище! 15-те хореографи на танцовото училище! Мултивизуално преживяване, което ще запомните за цял живот! 04.10.2022г - на точната дата, на която сме създадени, преди 20 години! Град Варна - на точното място, на което сме създадени преди същите тези 20 години! Без никакви компромиси! Ще го направим по единствения начин, който познаваме: нашитя начин! Нашият начин, който за 20 години ни е донесъл над 300 (!) купи и медали от страната и чужбина. Нашият начин, който за 20 години ни е позволил да присъстваме буквално във всички телевизионни формати и предавания, които имат отношение към модерната ни култура. Нашият начин, който за 20 години ни е срещнал с почти всички популярни музикални изпълнители на родната сцена и ни е поставял редом до тях, в техните видеоклипове и сценични участия. Нашият начин, по който за 20 години сме взаимодействали с кино, театър, изобразително изкуство, литература, инициативи, кампании, благотворителни каузи и всичко останало, свързано с културният живот в страната ни. Нашият начин, по който за 20 години сме възпитали над 10 000 танцьори, преминали през нашите зали, нашите принципи и нашата ценностна система. Нашият начин, по който ще ангажираме целия си опит, знания и ресурси за да ви дадем съвършеното представление! Представление за смелостта да бъдеш себе си. Представление за търсенето. Представление за израстването. Представление за бъдещето. Режисьор: Георги GOOSH Енчев Помощник режисьор и сценарист: Станимир Енчев Войсоувър: Стоян Радев Ге. К. Хореография и постановка: Виктор Ангелов, Виктория Гърдева, Габриела Александрова, Георги Енчев, Евгени Караджов, Йоана Парашкевова, Калина Гаева, Кевин Костов, Лора Велева, Мариела Станчева, Мария-Йоанна Тотлякова, Милица Николова, Олга Голант, Радина Младенова, Радостина Точева Композитор: Валери Ценков Музика: Валери Ценков, Страцимир Павлов, Стоян Роянов Я-Я, Нейко Бодуров, Георги Илиев Сценография и костюми: Даниела Николчова Визуална среда: MP Studio Специални ефекти: Христо Райков Графичен дизайн: Христо Христов Мениджмънт: Ивайло Иванов Разпространение и реклама: Артвент

04 октомври 2022 от 19:30ч.
Варна  · 
Дворец на културата и спорта - Варна (бул. "Княз Борис I" 115)
изминало
Заповядайте на най-зрелищния рожден ден, на който някога сте присъствали! 20 години танцово училище The Center! Ще се насладите на звукови и светлинни ефекти от бъдещето, оживели на сцената холограми, епична музика, композирана специално за събитието, живо изпълнение на всички музикални теми от едни от най-добрите музиканти в България и зашеметяваща хореография!

Танцовият шоу спектакъл "Twenter" на 4 Октомври от 19:30ч, в Дворец на културата и спорта - Варна.

За спектакъла

Това е покана за най-зрелищния рожден ден, на който някога сте присъствали! 20 години танцово училище The Center! Наричаме го Twenter! Звукови и светлинни ефекти от бъдещето! Оживели на сцената холограми! Епична музика, композирана специално за събитието! Живо изпълнение на всички музикални теми от едни от най-добрите музиканти в България! 100-те най-добре подготвени и специално подбрани танцьори на танцовото училище! 15-те хореографи на танцовото училище!

Мултивизуално преживяване, което ще запомните за цял живот! 04.10.2022г - на точната дата, на която сме създадени, преди 20 години! Град Варна - на точното място, на което сме създадени преди същите тези 20 години! Без никакви компромиси! Ще го направим по единствения начин, който познаваме: нашитя начин!

Нашият начин, който за 20 години ни е донесъл над 300 (!) купи и медали от страната и чужбина. Нашият начин, който за 20 години ни е позволил да присъстваме буквално във всички телевизионни формати и предавания, които имат отношение към модерната ни култура. Нашият начин, който за 20 години ни е срещнал с почти всички популярни музикални изпълнители на родната сцена и ни е поставял редом до тях, в техните видеоклипове и сценични участия. Нашият начин, по който за 20 години сме взаимодействали с кино, театър, изобразително изкуство, литература, инициативи, кампании, благотворителни каузи и всичко останало, свързано с културният живот в страната ни. Нашият начин, по който за 20 години сме възпитали над 10 000 танцьори, преминали през нашите зали, нашите принципи и нашата ценностна система. Нашият начин, по който ще ангажираме целия си опит, знания и ресурси за да ви дадем съвършеното представление!

Представление за смелостта да бъдеш себе си. Представление за търсенето. Представление за израстването. Представление за бъдещето.

Режисьор: Георги GOOSH Енчев
Помощник режисьор и сценарист: Станимир Енчев
Войсоувър: Стоян Радев Ге. К.
Хореография и постановка: Виктор Ангелов, Виктория Гърдева, Габриела Александрова, Георги Енчев, Евгени Караджов, Йоана Парашкевова, Калина Гаева, Кевин Костов, Лора Велева, Мариела Станчева, Мария-Йоанна Тотлякова, Милица Николова, Олга Голант, Радина Младенова, Радостина Точева
Композитор: Валери Ценков
Музика: Валери Ценков, Страцимир Павлов, Стоян Роянов Я-Я, Нейко Бодуров, Георги Илиев
Сценография и костюми: Даниела Николчова
Визуална среда: MP Studio
Специални ефекти: Христо Райков
Графичен дизайн: Христо Христов
Мениджмънт: Ивайло Иванов
Разпространение и реклама: Артвент
Прочети още
Варна, бул. "Княз Борис I" 115

Телефон: Билетни каси: 052/501 500

Цена

от 20.00 лв. до 60.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
23.08.2022г.
Преглеждания:
55 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
4 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Празнична ексклузивна актьорска вечер "Еxclusive Actors Night", на 13 Декември, в Дворец на културата и спорта
325 бр. 202 бр. 4 бр. 16 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
13 Декември 2022 (Вторник)
Към офертата
Коледен концерт на Софи Маринова със специалното участие на Azis Group - на 10 Декември в Дворец на културата и спорта - Варна
546 бр. 88:88:88 401 бр. 3 бр. 11 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
10 Декември 2022 (Събота)
Към офертата
Рожден ден за до 10 деца от 3 до 13г с меню по избор
9 бр. 6 бр. 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Ноември до 12 Януари 2023г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития

Събития наблизо