Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Танцов фестивал "Вълшебен свят" - Хасково

... прочети още Новото издание на Международния танцов фестивал „Вълшебен свят“ в Хасково ще се проведе през юни за 14-та поредна година. Това е едно от най- големите танцови събитие в Бълария, основано през 2005 година. Вече 14 години, най-добрите танцови школи, танцьори и учители се събират на този танцов форум. Целта на фестивала е да развитие и популяризира танца : класически балет, мажоретни танци, бели денс, етно, боливуд, хип хоп, акро денс, танцово шоу, модерн,джаз, брейк батъл, латино шоу всички стилове, латино, стандарт (бални танци), релакс шоу,размяна на творческа информация и развитие на постиженията в стила. По време на форума се провеждаБЕСТ ГАЛА Концерт, в който5 солистас най- висок съдийски резултат, независимоот танцовите стилове, танцуват и такасе определянай- добрият солист на фестивала. Награждава се и най-добрият дует на фестивала и се връчва и голямата награда –Гранд При на Фестивала „Вълшебен свят”. Фестивалът е включен в Културния календар на община Хасково, на Министерството на културата и е признат от Световната артистична танцова федерация – WADF. Отворен международен фестивал с конкурсен характер, в резултат на който се определят най-добрите от явилите се участници в танцовите стилове. В него могат да участват всички читалища, ЦРД, Дворци на децата, частни школи, студиа, клубове и т.н.

07 юни 2019
до 09 юни 2019
Хасково  · 
Читалище "Заря" - Хасково (Читалище "Заря")
изминало
Новото издание на Международния танцов фестивал „Вълшебен свят“ в Хасково ще се проведе през юни за 14-та поредна година. Това е едно от най- големите танцови събитие в Бълария, основано през 2005 година. Вече 14 години, най-добрите танцови школи, танцьори и учители се събират на този танцов форум.

Целта на фестивала е да развитие и популяризира танца : класически балет, мажоретни танци, бели денс, етно, боливуд, хип хоп, акро денс, танцово шоу, модерн,джаз, брейк батъл, латино шоу всички стилове, латино, стандарт (бални танци), релакс шоу,размяна на творческа информация и развитие на постиженията в стила. По време на форума се провеждаБЕСТ ГАЛА Концерт, в който5 солистас най- висок съдийски резултат, независимоот танцовите стилове, танцуват и такасе определянай- добрият солист на фестивала. Награждава се и най-добрият дует на фестивала и се връчва и голямата награда –Гранд При на Фестивала „Вълшебен свят”.

Фестивалът е включен в Културния календар на община Хасково, на Министерството на културата и е признат от Световната артистична танцова федерация – WADF.

Отворен международен фестивал с конкурсен характер, в резултат на който се определят най-добрите от явилите се участници в танцовите стилове. В него могат да участват всички читалища, ЦРД, Дворци на децата, частни школи, студиа, клубове и т.н.
Прочети още
Сподели това събитие:
Източник:
Още за събитието:
Дата на актуализация:
21.12.2018г.
Преглеждания:
1096 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
2 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

20 посещения на фитнес
Валидност на ваучера:
от 5 Август до 5 Септември 2020г.
Към офертата
Полет в небето край Пловдив! Въздушна разходка с балон за един, двама или трима, плюс заснемане и шампанско
14 бр. 8 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Юли до 25 Октомври 2020г.
Към офертата
Панорамно издигане с балон край Пловдив - за двама
42 бр. 44 бр. 2 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Юли до 30 Август 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Събития наблизо

Подобни събития в страната