София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Пътешествия
Минало събитие

"Отворена брачна двойка"

... прочети още Постановката е дело на Андрей Калудов, сценографията на Диляна Асенова, песента е написана и изпълнена от ДОНИ. Със специалното участие на МАЯ БЕЖАНСКА, в партньорство с актьорите ПЬОТР КШЕМИНСКИ и ВАЛЕНТИН ВАСИЛЕВ/МИХАИЛ СКУДЖОВ. Дарио Фо, този магьосник на италианската комедия и неговата съпруга Франка Раме, са създали нов шедьовър на семейните страсти и неразбории. Наистина ли, за да се носят тежките окови на брака са нужни не двама, а трима души? Какво е съпругата – приятел, грижовник, майка или… просто любима? Самочувствието на мъжа винаги се е ласкаело от това да притежава много жени. Не като семейство, не като брак и дом, а като завоевание. Но парадоксът на пиесата е, че инженер Манфреди счита това за най-висша проява на уважение и обич към собствената си съпруга. Неговата философия за отворената брачна двойка трябва да се изпробва на практика. А на прекрасната и предана съпруга Антония е отредена ролята на опитно зайче, на обучавана ученичка в „модерните” съвременни връзки мъж-жена. Животът, обаче, е винаги готов да поднесе своите изненади. И те понякога са смешни до припадък, друг път тъжни до сълзи. И накрая, както винаги се случва това, което най-малко очакваме..

14 декември 2018 от 18:00ч. до 19:30ч.
Шумен  · 
Драматично-куклен театър "Васил Друмев" - Шумен (Драматично-куклен театър "Васил Друмев")
изминало
Постановката е дело на Андрей Калудов, сценографията на Диляна Асенова, песента е написана и изпълнена от ДОНИ.
Със специалното участие на МАЯ БЕЖАНСКА, в партньорство с актьорите ПЬОТР КШЕМИНСКИ и ВАЛЕНТИН ВАСИЛЕВ/МИХАИЛ СКУДЖОВ.

Дарио Фо, този магьосник на италианската комедия и неговата съпруга Франка Раме, са създали нов шедьовър на семейните страсти и неразбории. Наистина ли, за да се носят тежките окови на брака са нужни не двама, а трима души? Какво е съпругата – приятел, грижовник, майка или… просто любима? Самочувствието на мъжа винаги се е ласкаело от това да притежава много жени. Не като семейство, не като брак и дом, а като завоевание. Но парадоксът на пиесата е, че инженер Манфреди счита това за най-висша проява на уважение и обич към собствената си съпруга. Неговата философия за отворената брачна двойка трябва да се изпробва на практика. А на прекрасната и предана съпруга Антония е отредена ролята на опитно зайче, на обучавана ученичка в „модерните” съвременни връзки мъж-жена. Животът, обаче, е винаги готов да поднесе своите изненади. И те понякога са смешни до припадък, друг път тъжни до сълзи. И накрая, както винаги се случва това, което най-малко очакваме..
Прочети още
Шумен, бул. "Славянски" 72

Телефон: 054/ 87 22 43

Времетраене

90 минути

Сподели това събитие:
Още за събитието:
Дата на актуализация:
07.12.2018г.
Преглеждания:
162 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Ексклузивно в Grabo.bg! "Забраненото шоу на Рачков" - на 15 Октомври в Шумен
1079 бр. 1173 бр. 80 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
15 Октомври 2020 (Четвъртък)
Към офертата
Тандемен полет с парапланер над Шумен, Мадара или Невша, плюс видеозаснемане
10 бр. 88:88:88 6 бр. 6 бр. 25 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Март до 10 Октомври 2020г.
Към офертата
Тандемен полет с моторен парапланер или мотоделтапланер над Шуменското плато, плюс HD видеозаснемане
5 бр. 1 бр. 5 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Май до 30 Септември 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Изминали събития наблизо

Минало събитие
нд, 17 май 2020
Шумен Преглеждания 10
Минало събитие
сб, 16 май 2020 от 19:00
Шумен Преглеждания 10
Минало събитие
пн, 11 май 2020
Шумен Преглеждания 14