Потребители, които ще посетят събитието:
ААнтонина Карагьозова
Рейтинг:
0.0
Времето в Бургас

Днес, 12 юли.

18° 27° 27°C ясно небе

Утре, 13 юли.

17° 23° 19°C тъмни облаци

Вторник, 14 юли.

15° 24° 24°C разкъсана облачност

Сряда, 15 юли.

16° 25° 24°C ясно небе

Четвъртък, 16 юли.

16° 26° 25°C ясно небе

Петък, 17 юли.

18° 28° 26°C ясно небе
Покажи още от времето
Минало събитие

"Смях в залата"

... прочети още Постановка: Асен Блатечки Сценография: Антония Попова Участват: Асен Блатечки, Калин Врачански, Яна Маринова, Невена Бозукова-Неве, Милена Маркова- Маца, Алексей Кожухаров, Стефан Иванов, Добриела Попова, Васил Банов "Смях в залата" е блестящ фарс, с вълнуващ и смешен сюжет. Представете си пътуваща театрална трупа, която ще тръгва на турне в Америка с амбицията да покори публиката. Включително и Бродуей. Въпреки огромното желание на режисьора и актьорите за феноменален успех, следват куп неудачи и неразбории, които започват още от генералната репетиция. Зрителите стават свидетели не само на това, което се случва на сцената, но и зад кулисите. Любов, интриги и солени закачки, майсторски заплетени от английския драматург Майкъл Фрейн. "Смях в залата" ("Още веднъж отзад") е най-емблематичната пиеса на Майкъл Фрейн, завършена през 1982г. Пиесата е отличена с наградите на Стандарт Драма и Обществото на театрите от Уест Енд за Най-добра комедия на годината. Майъкъл Фрейн (роден 1935г) е бивш журналист, публикувал в "Гардиън" и "Обзървър", автор на книга с философски есета, пет романа, документални сериали, голям брой театрални и телевизионни и радиопиеси. Фрейн споделя, че в периода, когато е загубил вяра в собствените си думи, се е влюбил в театъра, където героите говорят вместо автора. А неговите герои наистина говорят добре, превръщайки пиесите му в словесни престрелки, сред които остроумно са заложени капаните на всевъзможни комедийни ситуации и характери. Местата са ограничен брой, при заетост до 30% от максималния капацитет, и при спазване на изискването за социална дистанция и на всички противоепидемични мерки.

20 февруари 2020 от 19:00ч.
изминало
19 юни 2020 от 20:30ч.
Бургас  · 
Летен театър - Бургас (Приморски парк)
изминало
Постановка: Асен Блатечки
Сценография: Антония Попова
Участват: Асен Блатечки, Калин Врачански, Яна Маринова, Невена Бозукова-Неве, Милена Маркова- Маца, Алексей Кожухаров, Стефан Иванов, Добриела Попова, Васил Банов

"Смях в залата" е блестящ фарс, с вълнуващ и смешен сюжет.
Представете си пътуваща театрална трупа, която ще тръгва на турне в Америка с амбицията да покори публиката. Включително и Бродуей. Въпреки огромното желание на режисьора и актьорите за феноменален успех, следват куп неудачи и неразбории, които започват още от генералната репетиция. Зрителите стават свидетели не само на това, което се случва на сцената, но и зад кулисите. Любов, интриги и солени закачки, майсторски заплетени от английския драматург Майкъл Фрейн.

"Смях в залата" ("Още веднъж отзад") е най-емблематичната пиеса на Майкъл Фрейн, завършена през 1982г. Пиесата е отличена с наградите на Стандарт Драма и Обществото на театрите от Уест Енд за Най-добра комедия на годината.

Майъкъл Фрейн (роден 1935г) е бивш журналист, публикувал в "Гардиън" и "Обзървър", автор на книга с философски есета, пет романа, документални сериали, голям брой театрални и телевизионни и радиопиеси. Фрейн споделя, че в периода, когато е загубил вяра в собствените си думи, се е влюбил в театъра, където героите говорят вместо автора. А неговите герои наистина говорят добре, превръщайки пиесите му в словесни престрелки, сред които остроумно са заложени капаните на всевъзможни комедийни ситуации и характери.

Местата са ограничен брой, при заетост до 30% от максималния капацитет, и при спазване на изискването за социална дистанция и на всички противоепидемични мерки.
Прочети още
Бургас, Приморски парк
Цена

15 лв.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти