София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Семеен фестивал "Усмихни се, Карин дом"

... прочети още За пета поредна година слънчевият двор на Карин Дом в сърцето на Морската градина на Варна, ще се преобрази в още по-красиво място, за да посрещне благотворителния Семеен фестивал "Усмихни се, Карин дом". На 14-ти и 15-ти септември 2019г от 10:00 до 22:00ч фестивалът отново ще предложи забавления за цялото семейство – детски кът и работилници за най-малките, спортна зона за ентусиастите, вкусно барбекю и крафт бира, сладки изкушения и напитки за всеки вкус. Открита сцена ще събере музиканти​ ​и танцьори, които ще подправят с творчеството си този празник на усмивките. А в спортната зона ще може да премерите сили със своите колеги в игра на народна топка или да надхвърлите себе с нов личен рекорд. Тази година темата на нашия фестивал е "Под ритъма на българския фолклор". Ще се забавляваме в духа на народните песни и танци, които и до днес пулсират в душата на българина. Ще видим позабравени български занаяти и занаятчийски базар на талантливи дизайнери. Дрескод на събитието: народна носия/ риза и разбира се - усмивка :) Богатата програма и забавления ще позволяват всяко семейство да прекара тук целия уикенд със семейството и приятелите си, благодарение на широките площи за пикник, разнообразието от храни, напитки и детски ателиета през целия ден. Уверете се сами :) Това, което превръща „Усмихни се“ в уникален фестивал е не само прецизната организация, но и неговата основна идея – Забавление с кауза. Събраните по време на фестивала средства (от спонсори, дарение за вход, участие в томбола и закупени продукти, работилнички) се използват за благородната кауза на Карин дом. Едно събитие от варненци за варненци, от всички нас за най-уязвимите - децата... През 2015г. след първото издание на фестивала „Усмихни се”, Карин дом откри група „Усмивка“ за деца с комплексни нужди и група „Малки+” за деца с комуникативни затруднения, а през 2019г. фестивалът ще подкрепи новосъздаденият от Карин дом “Център за семейно-медиирана интервенция”, който въведе иновативна за България услуга, в която семейството е движещата сила. Можете и вие да подкрепите Каузата на Карин дом като изберете да прекарате един приятен фестивален уикенд заедно с нас! Очакваме Ви! Повече информация за събитието вижте на: www.smile.karindom.org

14 септември 2019
до 15 септември 2019
Варна
изминало
За пета поредна година слънчевият двор на Карин Дом в сърцето на Морската градина на Варна, ще се преобрази в още по-красиво място, за да посрещне благотворителния Семеен фестивал "Усмихни се, Карин дом".

На 14-ти и 15-ти септември 2019г от 10:00 до 22:00ч фестивалът отново ще предложи забавления за цялото семейство – детски кът и работилници за най-малките, спортна зона за ентусиастите, вкусно барбекю и крафт бира, сладки изкушения и напитки за всеки вкус. Открита сцена ще събере музиканти​ ​и танцьори, които ще подправят с творчеството си този празник на усмивките. А в спортната зона ще може да премерите сили със своите колеги в игра на народна топка или да надхвърлите себе с нов личен рекорд.

Тази година темата на нашия фестивал е "Под ритъма на българския фолклор". Ще се забавляваме в духа на народните песни и танци, които и до днес пулсират в душата на българина. Ще видим позабравени български занаяти и занаятчийски базар на талантливи дизайнери.

Дрескод на събитието: народна носия/ риза и разбира се - усмивка :)

Богатата програма и забавления ще позволяват всяко семейство да прекара тук целия уикенд със семейството и приятелите си, благодарение на широките площи за пикник, разнообразието от храни, напитки и детски ателиета през целия ден. Уверете се сами :)

Това, което превръща „Усмихни се“ в уникален фестивал е не само прецизната организация, но и неговата основна идея – Забавление с кауза. Събраните по време на фестивала средства (от спонсори, дарение за вход, участие в томбола и закупени продукти, работилнички) се използват за благородната кауза на Карин дом. Едно събитие от варненци за варненци, от всички нас за най-уязвимите - децата...

През 2015г. след първото издание на фестивала „Усмихни се”, Карин дом откри група „Усмивка“ за деца с комплексни нужди и група „Малки+” за деца с комуникативни затруднения, а през 2019г. фестивалът ще подкрепи новосъздаденият от Карин дом “Център за семейно-медиирана интервенция”, който въведе иновативна за България услуга, в която семейството е движещата сила.

Можете и вие да подкрепите Каузата на Карин дом като изберете да прекарате един приятен фестивален уикенд заедно с нас!

Очакваме Ви! Повече информация за събитието вижте на: www.smile.karindom.org
Прочети още
Дата на актуализация:
12.09.2019г.
Преглеждания:
306 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Вижте Делфин шоуто на Варна Делфинариум на дата по избор
1255 бр. 798 бр. 22 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Юни до 15 Юли 2020г.
Към офертата
1 час тематично парти за до 10 деца в зала по избор, плюс игра в детския кът
Валидност на ваучера:
от 1 Юли до 31 Юли 2020г.
Към офертата
4 тренировки по футбол за деца - по методиката на Динамо Загреб
4 бр. 88:88:88 2 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Юни до 29 Юли 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития в страната

Изминали събития наблизо

Минало събитие
сб, 27 юни 2020 от 08:00
Минало събитие
нд, 07 юни 2020
Морска градина Преглеждания 123
Минало събитие
сб, 06 юни 2020 от 09:30
Варна Преглеждания 30