Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Секс комедия в лятна нощ"

... прочети още Автор: Постановка: Юрий Дачев Сценография и костюми: Радина Близнакова Участват: Атанас Атанасов, Мартина Вачкова, Стефан Цирков, Стелиян Николов, Станислава Николова, Иванка Шекерова, Константин Соколов Има такива нощи... Във въздуха сякаш се носи и разпръсква любов... Всички са увлечени от реални и въображаеми любовни трепети. Според Юрий Дачев ключовата дума за спектакъла е симпатия. Текстовете на Уди Алън са смешни и тъжни, в тях се виждат несъвършените хора, объркани и в същото време по особен начин симпатични. И забавни! Пиесата на Уди Алън е едно намигване към „Сън в лятна нощ” на Шекспир и филма на Бергман „Усмивки от една лятна нощ”.

31 май 2022 от 19:00ч.
изминало
Автор:
Постановка: Юрий Дачев
Сценография и костюми: Радина Близнакова
Участват: Атанас Атанасов, Мартина Вачкова, Стефан Цирков, Стелиян Николов, Станислава Николова, Иванка Шекерова, Константин Соколов

Има такива нощи... Във въздуха сякаш се носи и разпръсква любов... Всички са увлечени от реални и въображаеми любовни трепети. Според Юрий Дачев ключовата дума за спектакъла е симпатия. Текстовете на Уди Алън са смешни и тъжни, в тях се виждат несъвършените хора, объркани и в същото време по особен начин симпатични. И забавни!

Пиесата на Уди Алън е едно намигване към „Сън в лятна нощ” на Шекспир и филма на Бергман „Усмивки от една лятна нощ”.
Прочети още
Цена

15 лв.

Дата на актуализация:
05.05.2022г.
Преглеждания:
54 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
24 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти

пт, 15 юли 2022 от 21:00
25.00лв.
Купи билет
Царево, Царево Преглеждания 276 след 14 дни Започва