Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Съвсем проста история"

... прочети още Музикална драма, мелодрама, моралите? Затруднявам се да определя съвсем точно жанра на пиесата на украинската авторка Мария Ладо - "Съвсем проста история". Но от доста години тя се играе на много европейски и световни театрални сцени и неизменно получава горещото одобрение на публиката и дълъг сценичен живот. Само дето авторката много умело е вплела в сценичното действие хора и животни. Животни, които винаги отиват на небето и хора, за които това не винаги е така. И на фона на безусловния морал на животните, успява да постави много въпроси за нас, хората - доколко десетте божии заповеди успяват да регулират съвременния ни живот, доколко сме способни да обичаме, да сме толерантни към различните, да живеем като общество. Всъщност една не толкова проста история. Освен основната част на трупата, на сцената отново ще видите прекрасната Тони Димитрова, а великолепната музика към спектакъла е сътворена от гост композитора Мариан Нечак. Приятно гледане. И не плачете много. Накрая младенеца се ражда, вали сняг и всичко става бяло и чисто. И това не е просто хепиенд. Не е просто театър. Аз вярвам, че е възможно. Автор: Мария Ладо Постановка: Борислав Чакринов Участват: Асен Лозанов, Димитрина Тенева, Зорница Константинова, Иван Григоров, Иван Савов, Невена Цанева, Никола Парашкевов, Пепа Николова, Стоян Памуков, Тони Димитрова (гост)

31 януари 2023 от 20:00ч.
изминало
13 февруари 2023 от 20:00ч.
изминало
28 февруари 2023 от 19:00ч.
изминало
14 март 2023 от 19:00ч.
изминало
27 март 2023 от 19:00ч.
изминало
28 април 2023 от 19:00ч.
София  · 
Tеатър "Българска армия" - София (ул. "Георги С. Раковски" 98)
изминало
18 май 2023 от 19:00ч.
Варна  · 
Фестивален и конгресен център - Варна (бул. "Сливница" 2)
изминало
Музикална драма, мелодрама, моралите? Затруднявам се да определя съвсем точно жанра на пиесата на украинската авторка Мария Ладо - "Съвсем проста история". Но от доста години тя се играе на много европейски и световни театрални сцени и неизменно получава горещото одобрение на публиката и дълъг сценичен живот. Само дето авторката много умело е вплела в сценичното действие хора и животни. Животни, които винаги отиват на небето и хора, за които това не винаги е така. И на фона на безусловния морал на животните, успява да постави много въпроси за нас, хората - доколко десетте божии заповеди успяват да регулират съвременния ни живот, доколко сме способни да обичаме, да сме толерантни към различните, да живеем като общество. Всъщност една не толкова проста история.

Освен основната част на трупата, на сцената отново ще видите прекрасната Тони Димитрова, а великолепната музика към спектакъла е сътворена от гост композитора Мариан Нечак.

Приятно гледане. И не плачете много. Накрая младенеца се ражда, вали сняг и всичко става бяло и чисто. И това не е просто хепиенд. Не е просто театър. Аз вярвам, че е възможно.

Автор: Мария Ладо

Постановка: Борислав Чакринов

Участват: Асен Лозанов, Димитрина Тенева, Зорница Константинова, Иван Григоров, Иван Савов, Невена Цанева, Никола Парашкевов, Пепа Николова, Стоян Памуков, Тони Димитрова (гост)
Прочети още
София, ул. "Георги С. Раковски" 98

Телефон: 02 987 23 03

Цена

от 20.00 лв. до 35.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
23.03.2023г.
Преглеждания:
413 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
54 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Спектакълът "Тирамису" на 11 Юни, в Театър "Българска армия"
24 бр. 6 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
11 Юни 2023 (Неделя)
Към офертата
"Откачена фамилия" по краля на комедията Рей Куни - на 10 Юни, в Театър "Българска армия"
92 бр. 64 бр. 1 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
10 Юни 2023 (Събота)
Към офертата
Вход за Националния природонаучен музей при БАН
30 бр. 29 бр. 2 бр. 11 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 2 Юли 2023г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития

Изминали събития наблизо