Потребители, които ще посетят събитието:
Екатерина Иванова
Рейтинг:
0.0

"Сън"

... прочети още театрална постановка, за деца от Магда Борисова Постановка: Стоян Радев Ге. К. Сценография и костюми: Даниела Николчова С: Георги Няголов, Недялко Стефанов, Валери Вълчев, Цветина Петрова, Николай Кенаров, Биляна Стоева, Теодора Михайлова, Даниела Викторова, Веселина Михалкова, Николай Божков, Гергана Арнаудова, Милена Кънева, Константин Соколов, Юлияна Чернева В Сън , авторката Магда Борисова засяга важни житейски теми на достъпен за младата аудитория език. Както подсказва заглавието, в тази пиеса-феерия, смесица от фентъзи и символизъм, адресирана сякаш само към децата, действието се развива в страната на сънищата. Всеки сън е една произволна субективност, чрез която човек прекрачва границите на реалността. Героите осъзнават, че се намират в сън и искат да прехвърлят мост между съня и реалността. Тони бърза да се срещне с Големия Вълшебник, защото той може да сбъдва хубавите сънища. А момчето таи няколко прости желания - майка му да се радва на сладък живот - тя все се оплаква че животът й горчи, да имат достатъчно пари и да задържат кучето Ралф. По пътя си Тони среща феи и митични същества, успява да се пребори с кошмарите и страховете си, помага на изпаднали в беда. А в края на едно такова пътуване човек научава много за себе си и спътниците си. Когато пристига в двореца на сънищата, Тони се изправя пред трудно решение. Той трябва да избере само едно от трите си желания – или сладкия щастлив живот, или кучето, или парите.

25 януари 2020 от 16:00ч. (събота)
Варна  · 
Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна (пл. "Независимост" 1)
08 февруари 2020 от 11:00ч. (събота)
София  · 
"Театро" /Théatro/ - София (ул. "Върбица" 12)
08 февруари 2020 от 16:00ч. (събота)
София  · 
"Театро" /Théatro/ - София (ул. "Върбица" 12)
театрална постановка, за деца
от Магда Борисова

Постановка: Стоян Радев Ге. К.
Сценография и костюми: Даниела Николчова
С: Георги Няголов, Недялко Стефанов, Валери Вълчев, Цветина Петрова, Николай Кенаров, Биляна Стоева, Теодора Михайлова, Даниела Викторова, Веселина Михалкова, Николай Божков, Гергана Арнаудова, Милена Кънева, Константин Соколов, Юлияна Чернева

В Сън , авторката Магда Борисова засяга важни житейски теми на достъпен за младата аудитория език. Както подсказва заглавието, в тази пиеса-феерия, смесица от фентъзи и символизъм, адресирана сякаш само към децата, действието се развива в страната на сънищата.

Всеки сън е една произволна субективност, чрез която човек прекрачва границите на реалността. Героите осъзнават, че се намират в сън и искат да прехвърлят мост между съня и реалността. Тони бърза да се срещне с Големия Вълшебник, защото той може да сбъдва хубавите сънища. А момчето таи няколко прости желания - майка му да се радва на сладък живот - тя все се оплаква че животът й горчи, да имат достатъчно пари и да задържат кучето Ралф. По пътя си Тони среща феи и митични същества, успява да се пребори с кошмарите и страховете си, помага на изпаднали в беда. А в края на едно такова пътуване човек научава много за себе си и спътниците си. Когато пристига в двореца на сънищата, Тони се изправя пред трудно решение. Той трябва да избере само едно от трите си желания – или сладкия щастлив живот, или кучето, или парите.
Прочети още
София, ул. "Върбица" 12

Телефон: 02 494 9980

Цена

6 лв.

Времетраене

70 минути

Оферти за събития и забавления наблизо

Премиера на спектакъла "Отело" на 22 Януари
16 бр. 88:88:88 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
22 Януари 2020 (Сряда)
Към офертата
Романтична фотосесия в студио, плюс 10 обработени кадъра
Валидност на ваучера:
от 1 Февруари до 29 Февруари 2020г.
Към офертата
Асен Блатечки и Калин Врачански в комедията "Горещо" - на 30 Януари
145 бр. 127 бр. 3 бр. 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
30 Януари 2020 (Четвъртък)
Към офертата

Вижте още

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти