Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Нина Николина и Русенска филхармония - концерт "Традиция & Класика"

... прочети още ТРАДИЦИЯ И КЛАСИКА с НИНА НИКОЛИНА и РУСЕНСКА ФИЛХАРМОНИЯ Диригент ГЕОРГИ МИЛТИЯДОВ Съвместният проект на Нина Николина „Традиция & Класика“ с Държавна опера Русе е инспириран от Златните хитове на българския песенен фолклор, поднесен на световно ниво, с висока класа и неподражаем стил е с оркестрацията на Георги Милтиядов. В репертоара са включени песните от първия концертен албум на изпълнителката „Нина Николина LIVE JAZZ & TRADITIONS“ - „Излел е Дельо“, „ Лале ли си, зюмбюл ли си“, „Назад, назад, моме Калино“, „Майстор Манол“ ,“Свети Георги“, „ Пиринска Трилогия “ - /“Пуста младост“, „Еленко”, “Катерино Моме”/ , „Гюл девойкя“, представени в модерен микс от етно – джаз и класика. Освен тях в концерта са включени песните - „Ти“ – хит на десетилетието , който звучи като саундтрак на холивудските филми, ползващи нашите народни песни и македонската народната песен „Яна“. На сцената с Нина Николина и Русенска филхармония ще се качат и музикантите - Калин Вельов барабани и перкусии, Мартин Ташев тромпет и вокал, Ясен Велчев клавишни, Таня Първанова вокал. В музиката и изпълнението на Нина Николина и Русенска филхармония се оглеждат традиция и класика в стилно музикално съчетание, което поднася тези вечни песни по един съвременен начин,разкривайки още по-вече красотата им. Цени на билетите - 14 лв и 16 лв ОТСТЪПКИ за пенсионери, учащи и групи. Закупените билети важат без презаверка. Продажбата на билети ще се въстанови от 1 септември.

23 януари 2020 от 19:00ч.
Габрово  · 
Зала "Възраждане" - Габрово (ул. "Възраждане" 5)
изминало
24 септември 2020 от 19:30ч.
ТРАДИЦИЯ И КЛАСИКА с НИНА НИКОЛИНА и РУСЕНСКА ФИЛХАРМОНИЯ

Диригент ГЕОРГИ МИЛТИЯДОВ

Съвместният проект на Нина Николина „Традиция & Класика“ с Държавна опера Русе е инспириран от Златните хитове на българския песенен фолклор, поднесен на световно ниво, с висока класа и неподражаем стил е с оркестрацията на Георги Милтиядов.

В репертоара са включени песните от първия концертен албум на изпълнителката „Нина Николина LIVE JAZZ & TRADITIONS“ - „Излел е Дельо“, „ Лале ли си, зюмбюл ли си“, „Назад, назад, моме Калино“, „Майстор Манол“ ,“Свети Георги“, „ Пиринска Трилогия “ - /“Пуста младост“, „Еленко”, “Катерино Моме”/ , „Гюл девойкя“, представени в модерен микс от етно – джаз и класика.

Освен тях в концерта са включени песните - „Ти“ – хит на десетилетието , който звучи като саундтрак на холивудските филми, ползващи нашите народни песни и македонската народната песен „Яна“.

На сцената с Нина Николина и Русенска филхармония ще се качат и музикантите - Калин Вельов барабани и перкусии, Мартин Ташев тромпет и вокал, Ясен Велчев клавишни, Таня Първанова вокал.

В музиката и изпълнението на Нина Николина и Русенска филхармония се оглеждат традиция и класика в стилно музикално съчетание, което поднася тези вечни песни по един съвременен начин,разкривайки още по-вече красотата им.

Цени на билетите - 14 лв и 16 лв

ОТСТЪПКИ за пенсионери, учащи и групи.

Закупените билети важат без презаверка.

Продажбата на билети ще се въстанови от 1 септември.
Прочети още
Габрово, ул. "Възраждане" 5

Телефон: 0882 661 766; 066 818 309

Цена

от 14.00 лв. до 16.00 лв.

Дата на актуализация:
27.05.2020г.
Преглеждания:
1008 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
5 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа