София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 2 юни Шумен 3 юни В. Търново 18 юни Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Музикално-танцов спектакъл "Невястата"

... прочети още Импресарска фирма Ревю ви кани да се насладите на един спектакъл, който пресъздава легендата за родопска девойка, скочила от скалата над Смолян, за да запази вярата и любовта си. Танцовият разказ за драматичната любовна история разгръща сцени с народни обичаи, етнография и фолклор. Любовта на Елица и Горан са илюстрирани с едни от най-красивите родопски песни в изпълнение на живо на хора,оркестъра и певците на ансамбъл Родопа. Либретото следва пътя на похитената от Агата Елица до зъберите и скалата над Смолян, наречена днес на Невястата.

25 март 2020 от 19:00ч.
Стара Загора  · 
Драматичен театър "Гео Милев"- Стара Загора (бул. "Митрополит Методий Кусев" 28)
изминало
Импресарска фирма Ревю ви кани да се насладите на един спектакъл, който пресъздава легендата за родопска девойка, скочила от скалата над Смолян, за да запази вярата и любовта си.

Танцовият разказ за драматичната любовна история разгръща сцени с народни обичаи, етнография и фолклор. Любовта на Елица и Горан са илюстрирани с едни от най-красивите родопски песни в изпълнение на живо на хора,оркестъра и певците на ансамбъл Родопа. Либретото следва пътя на похитената от Агата Елица до зъберите и скалата над Смолян, наречена днес на Невястата.
Прочети още
Стара Загора, бул. "Митрополит Методий Кусев" 28

Телефон: 042 622 267

Сподели това събитие:
Източник:

grabo.bg

Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
18.02.2020г.
Преглеждания:
93 бр.

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития