Рейтинг:
0.0

"Монтажът на моя филм"

... прочети още МОНТАЖЪТ на МОЯ ФИЛМ Романтична комедийна драма Театрална адаптация по романа „Наръчник на оптимиста“ от Матю Куик Превод Стела Джелепова Постановка Десислава Шпатова Сценография и костюми Христина Дякова Музика Петър Дундаков Хореография Никола Йорданов В ролите: ПАТ - Станислав Кондов ТИФАНИ - Цветина Петрова МАЙКАТА - Веселина Михалкова БАЩАТА - Стоян Радев ВЕРОНИКА - Полина Недкова ДОКТОРЪТ - Симеон Лютаков ДЖЕЙК - Ненчо Костов Сюжетът разказва за един тридесет и четири годишен мъж на име Пат. Той е с диагноза биполярно разстройство, току-що изписан от психиатричната клиника в Балтимор. Макар и свободен, Пат няма дом, в който да се прибере, уволнили са го от работа, а съпругата му Ники го е напуснала и му е издала ограничителна заповед. Пат обаче не пада духом, тъй като изцяло е преосмислил житейската си философия – тя вече е подчинена на изгряващите слънчеви лъчи и на вярата, че животът е филм, който само чака своя хепиенд. Хепиенд, който ще го събере отново с боготворената Ники. Пат отсяда у родителите си и започва наново живота си. Тренира упорито, ходи редовно на терапия, изчита всички любими книги на Ники и се опитва да контролира емоционалните си изблици. В битката между реалността и утопията Пат намира утеха само в младата вдовица Тифани - единственият човек, който се радва на компанията му. Приликата между тях е поразителна. Тя е странна, избухлива и също толкова неуравновесена, тъй като се опитва да поеме юздите на собственото си душевно разстройство – депресията. Една увлекателна история, поднесена с много хумор, която ще изгледате на един дъх, която носи значителен емоционален багаж.

15 април 2020 от 19:00ч. (сряда)
Варна  · 
Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна (пл. "Независимост" 1)
Купи билет от 10 лв. до 15 лв.
24 февруари 2020 от 19:00ч.
Варна  · 
Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна (пл. "Независимост" 1)
изминало
18 март 2020 от 19:00ч.
Варна  · 
Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна (пл. "Независимост" 1)
изминало
МОНТАЖЪТ на МОЯ ФИЛМ
Романтична комедийна драма
Театрална адаптация по романа „Наръчник на оптимиста“ от Матю Куик

Превод Стела Джелепова
Постановка Десислава Шпатова
Сценография и костюми Христина Дякова
Музика Петър Дундаков
Хореография Никола Йорданов

В ролите:
ПАТ - Станислав Кондов
ТИФАНИ - Цветина Петрова
МАЙКАТА - Веселина Михалкова
БАЩАТА - Стоян Радев
ВЕРОНИКА - Полина Недкова
ДОКТОРЪТ - Симеон Лютаков
ДЖЕЙК - Ненчо Костов

Сюжетът разказва за един тридесет и четири годишен мъж на име Пат. Той е с диагноза биполярно разстройство, току-що изписан от психиатричната клиника в Балтимор. Макар и свободен, Пат няма дом, в който да се прибере, уволнили са го от работа, а съпругата му Ники го е напуснала и му е издала ограничителна заповед. Пат обаче не пада духом, тъй като изцяло е преосмислил житейската си философия – тя вече е подчинена на изгряващите слънчеви лъчи и на вярата, че животът е филм, който само чака своя хепиенд. Хепиенд, който ще го събере отново с боготворената Ники.

Пат отсяда у родителите си и започва наново живота си. Тренира упорито, ходи редовно на терапия, изчита всички любими книги на Ники и се опитва да контролира емоционалните си изблици.

В битката между реалността и утопията Пат намира утеха само в младата вдовица Тифани - единственият човек, който се радва на компанията му. Приликата между тях е поразителна. Тя е странна, избухлива и също толкова неуравновесена, тъй като се опитва да поеме юздите на собственото си душевно разстройство – депресията.

Една увлекателна история, поднесена с много хумор, която ще изгледате на един дъх, която носи значителен емоционален багаж.
Прочети още
Варна, пл. "Независимост" 1

Телефон: 052 669 652; 052 612 998

Дата на актуализация:
26.02.2020г.
Преглеждания:
397 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Гледайте комедията "Когато индийците ни купят" - на 12 Май
49 бр. 49 бр. 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
12 Май 2020 (Вторник)
Към офертата
Купи и подкрепи: D2T Studio
Валидност на ваучера:
от 3 Април до 30 Декември 2020г.
Към офертата
Купи и подкрепи: Спортен клуб Хуни
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 30 Декември 2020г.
Към офертата

Вижте още

Коментари

Коментирай 500 символа