Потребители, които ще посетят събитието:
Ivan TodorovMaria PodobedovaAlexandar StavrevGGalya Dobreva
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

МОГА ФЕСТ

... прочети още МОГА ФЕСТ е напълно безплатно, свободно събитие, за всички ентусиасти, желаещи да го посетят. Мероприятието обединява изкуство, екология и спорт в разнообразни дейности с образователна и развлекателна цел. Фестивалът продължава три дни, в които се случват велообиколки, спортни турнири, работилници по изкуства, екологични презентации, куклен театър на открито, пейнтбол и още много, много други… А кулминацията на всяка фестивална вечер е концертът под открито небе, в който участие взимат български изпълнители от най-различни стилове. Зад гърба си "МОГА" има седем издания на фестивала, като всяка година събитието увеличава своя мащаб и идеите му набират все повече последователи сред младите хора от града и страната. Тaзи година от сцената ще чуем доста различни и нови за фестивала имена на артисти, като палитрата е доста шарена и ще има за всекиго по нещо.

23 август 2019
до 25 август 2019
Етрополе
изминало
МОГА ФЕСТ е напълно безплатно, свободно събитие, за всички ентусиасти, желаещи да го посетят. Мероприятието обединява изкуство, екология и спорт в разнообразни дейности с образователна и развлекателна цел. Фестивалът продължава три дни, в които се случват велообиколки, спортни турнири, работилници по изкуства, екологични презентации, куклен театър на открито, пейнтбол и още много, много други… А кулминацията на всяка фестивална вечер е концертът под открито небе, в който участие взимат български изпълнители от най-различни стилове. Зад гърба си "МОГА" има седем издания на фестивала, като всяка година събитието увеличава своя мащаб и идеите му набират все повече последователи сред младите хора от града и страната.
Тaзи година от сцената ще чуем доста различни и нови за фестивала имена на артисти, като палитрата е доста шарена и ще има за всекиго по нещо.
Прочети още
Сподели това събитие:
Още за събитието:
Дата на актуализация:
09.08.2019г.
Преглеждания:
1860 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Еднодневен или двудневен вход за Челопеч рок фест Вълчата пътека 2020 - на 10 и 11 Юли, в с.Челопеч, плюс бира
182 бр. 145 бр. 4 бр. 29 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 11 Юли 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития в страната

пт, 31 яну 2020
10.00 - 15.00лв.
Купи билет
Банско Преглеждания 263 след 5 дни Започва
сб, 01 фев 2020
Илинденци Преглеждания 598 след 6 дни Започва
сб, 01 фев 2020
Луковит Преглеждания 5 след 6 дни Започва

Изминали събития наблизо

Минало събитие
пн, 13 яну 2020
Етрополе Преглеждания 42