София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
0.0

"Мери Попинз"

... прочети още МЕРИ ПОПИНЗ Театър София Автор: по мотиви от произведения на Памела Травърз Режисьор: Анастасия Събева Хореография: Вера Молова Участват: Мила Банчева, Елица Костова, Юлиян Рачков, Йорданка Любенова, Илия Виделинов Спектакълът на Театър "София" "Мери Попинз" представя трогателната - забавна и вълнуваща история на семейство Банкс, която и до днес ни кара да се смеем с най-странната гувернантка Мери Попинз. Тя ще ни отведе на магическо приключение, което може да ни направи малко по-добри и да ни накара да се замислим за силата на обичта и семейството. Само трябва да повярваме в нея, Мери Попинз, защото тя никога не лъже и знае всичко за нас... Уроците са както за децата, така и за техните родители. Мечтите и фантазиите на детското въображение са душата на постановката.

01 март 2020 от 11:00ч. (неделя)
София  · 
Театър "София" (бул. "Янко Сакъзов" 23 А)
15 март 2020 от 11:00ч. (неделя)
София  · 
Театър "София" (бул. "Янко Сакъзов" 23 А)
26 април 2020 от 11:00ч. (неделя)
София  · 
Театър "София" (бул. "Янко Сакъзов" 23 А)
МЕРИ ПОПИНЗ
Театър София

Автор: по мотиви от произведения на Памела Травърз
Режисьор: Анастасия Събева
Хореография: Вера Молова
Участват: Мила Банчева, Елица Костова, Юлиян Рачков, Йорданка Любенова, Илия Виделинов

Спектакълът на Театър "София" "Мери Попинз" представя трогателната - забавна и вълнуваща история на семейство Банкс, която и до днес ни кара да се смеем с най-странната гувернантка Мери Попинз. Тя ще ни отведе на магическо приключение, което може да ни направи малко по-добри и да ни накара да се замислим за силата на обичта и семейството. Само трябва да повярваме в нея, Мери Попинз, защото тя никога не лъже и знае всичко за нас... Уроците са както за децата, така и за техните родители. Мечтите и фантазиите на детското въображение са душата на постановката.
Прочети още
София, бул. "Янко Сакъзов" 23 А

Телефон: Билетна каса: 02 944 24 85

Цена

от 4.00 лв. до 6.00 лв.

Дата на актуализация:
17.02.2020г.
Преглеждания:
589 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти