Рейтинг:
0.0
Премиера

"Мъжка бърлога"

... прочети още театрална постановка от Кристоф Магнусон Превод: Боян Иванов Режисьор: Асен Блатечки Сценография: Анелия Райков Костюми : Лиляна Гергишанова Музика: Христо Намлиев С: Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Даниел Пеев Трима приятели са си обзавели “мъжка стая” в подземен етаж на голям МОЛ . Там те намират спасение след изморителното съботно петчасово пазаруване с жените си. В своя таен оазис те могат необезпокоявани от никого да се занимават със своите хобита, да се оплакват от жените си и да правят смели планове за бъдещето. Комедийните ситуации, в които попадат, са провокирани от един пожарникар, който иска да закрие тяхното убежище.

13 юли 2022 от 21:00ч. (сряда)
премиера
театрална постановка
от Кристоф Магнусон
Превод: Боян Иванов
Режисьор: Асен Блатечки
Сценография: Анелия Райков
Костюми : Лиляна Гергишанова
Музика: Христо Намлиев
С: Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Даниел Пеев

Трима приятели са си обзавели “мъжка стая” в подземен етаж на голям МОЛ . Там те намират спасение след изморителното съботно петчасово пазаруване с жените си.

В своя таен оазис те могат необезпокоявани от никого да се занимават със своите хобита, да се оплакват от жените си и да правят смели планове за бъдещето. Комедийните ситуации, в които попадат, са провокирани от един пожарникар, който иска да закрие тяхното убежище.
Прочети още
Дата на актуализация:
23.05.2022г.
Преглеждания:
1262 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1024 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти