София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Трибют към българската музика"

... прочети още Криско и филхармония "Проф. Димитър Ненов" ще ви зарадват с едно ново и неочаквано музикално събитие! Насладете се на едни от най-красивите и обичани български поп песни от последните 20 години, на сцената на Летен театър - Бургас! Аранжиментите са създадени специално за симфоничен оркестър от талантливия диригент Левон Манукян. Криско е творец, който постоянно търси и експериментира с музикалните стилове и техники. Ще го видим в една ярка светлина - на голяма сцена, с оркестър. Той е харизматичен певец, винаги изненадващ с атрактивния си начин на представяне. А тук имаме класическо звучене - с послание не само към младото поколение. "Театър за драма, музика и танц", познат като "Театрално-музикален център - Разград", в чийто състав е и филхармония "проф. Димитър Ненов", търси новото, синкретичното. Оркестърът се развива, доказва майсторство в симфоничната музика, но експериментира и със съвременно звучащи песни с хитови изпълнители. Диригент е друг неуморен творец, който търси новото - маестро Левон Манукян. Криско и Левон вече завладяха различни сцени, които ще ги слеят в най-новия си проект - като послание, че изкуствата непрестанно се развиват и обединяват, също като хората.

03 юни 2019 от 20:00ч.
Варна  · 
Летен театър - Варна (Летен театър )
изминало
05 юни 2019 от 20:00ч.
Бургас  · 
Летен театър - Бургас (Летен театър Приморски парк)
изминало
24 юни 2019 от 21:00ч.
Пловдив  · 
Летен театър - Пловдив (Летен театър )
изминало
Криско и филхармония "Проф. Димитър Ненов" ще ви зарадват с едно ново и неочаквано музикално събитие! Насладете се на едни от най-красивите и обичани български поп песни от последните 20 години, на сцената на Летен театър - Бургас!

Аранжиментите са създадени специално за симфоничен оркестър от талантливия диригент Левон Манукян.

Криско е творец, който постоянно търси и експериментира с музикалните стилове и техники. Ще го видим в една ярка светлина - на голяма сцена, с оркестър. Той е харизматичен певец, винаги изненадващ с атрактивния си начин на представяне. А тук имаме класическо звучене - с послание не само към младото поколение.

"Театър за драма, музика и танц", познат като "Театрално-музикален център - Разград", в чийто състав е и филхармония "проф. Димитър Ненов", търси новото, синкретичното. Оркестърът се развива, доказва майсторство в симфоничната музика, но експериментира и със съвременно звучащи песни с хитови изпълнители. Диригент е друг неуморен творец, който търси новото - маестро Левон Манукян.

Криско и Левон вече завладяха различни сцени, които ще ги слеят в най-новия си проект - като послание, че изкуствата непрестанно се развиват и обединяват, също като хората.
Прочети още
Бургас, Приморски парк
Цена

от 12.00 лв. до 25.00 лв.

Дата на актуализация:
29.05.2019г.
Преглеждания:
232 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа