София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Концерт "Четирима господа пеят джаз" в клуб "Menthol" - Варна

... прочети още ОРЛИН ПАВЛОВ, СВИЛЕН НОЕВ, СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ и ПАВЕЛ ТЕРЗИЙСКИ с ОБЩ ДЖАЗ ПРОЕКТ За първи път на плажната ни сцена ще имаме възможността да чуем на живо проекта „Четирима господа пеят джаз“. Невероятна колаборация от музиканти, които дръзко се впускат в света на джаза и ще ни омагьосат с едни от най-любимите и слушани стандарти! Концертът „Четирима господа пеят джаз“ ще събере заедно едни от най-добрите български певци - Орлин Павлов, Свилен Ноев, Стефан Вълдобрев и Павел Терзийски. Всеки един от тях познаваме добре от сцената и различните музикални жанрове, в които се изявяват – поп, рок и джаз. Обичани от публиката и изключителни професионалисти, четиримата вокалисти приемат поканата на Пловдив Джаз Фест да участват в този специален проект, който ги поставя в друг музикален контекст. Първият им концерт е фурор, следва участие в SLC, a сега и на плажа при нас! Всички песни в програмата са аранжирани специално от Мирослав Турийски, а с четиримата певци на сцената ще бъде Октет Пловдив – Димитър Льолев (алт саксофон), Венелин Георгиев (тенор саксофон), Мартин Ташев (тромпет), Владислав Мичев (тромбон), Николай Карагеоргиев (китара), Мирослав Турийски (пиано), Александър Леков (бас) и Кристиан Желев (барабани). Билети: Ticketportal Bulgaria - 12 лв на предварителна продажба 15 лв в деня на събитието и на място. http://ticketportal.bg Каси: касата на ДКС, Летен театър , всички бензиностанции OMV, книжарница Booktrading. Билетът не гарантира седящо място. Клубът не работи с резервации.

22 август 2018 от 22:00ч. до 01:00ч.
Варна  · 
Клуб Menthol - Варна (Клуб Menthol)
изминало
ОРЛИН ПАВЛОВ, СВИЛЕН НОЕВ, СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ и ПАВЕЛ ТЕРЗИЙСКИ с ОБЩ ДЖАЗ ПРОЕКТ

За първи път на плажната ни сцена ще имаме възможността да чуем на живо проекта „Четирима господа пеят джаз“. Невероятна колаборация от музиканти, които дръзко се впускат в света на джаза и ще ни омагьосат с едни от най-любимите и слушани стандарти!

Концертът „Четирима господа пеят джаз“ ще събере заедно едни от най-добрите български певци - Орлин Павлов, Свилен Ноев, Стефан Вълдобрев и Павел Терзийски. Всеки един от тях познаваме добре от сцената и различните музикални жанрове, в които се изявяват – поп, рок и джаз. Обичани от публиката и изключителни професионалисти, четиримата вокалисти приемат поканата на Пловдив Джаз Фест да участват в този специален проект, който ги поставя в друг музикален контекст. Първият им концерт е фурор, следва участие в SLC, a сега и на плажа при нас!

Всички песни в програмата са аранжирани специално от Мирослав Турийски, а с четиримата певци на сцената ще бъде Октет Пловдив – Димитър Льолев (алт саксофон), Венелин Георгиев (тенор саксофон), Мартин Ташев (тромпет), Владислав Мичев (тромбон), Николай Карагеоргиев (китара), Мирослав Турийски (пиано), Александър Леков (бас) и Кристиан Желев (барабани).

Билети: Ticketportal Bulgaria - 12 лв на предварителна продажба
15 лв в деня на събитието и на място.
http://ticketportal.bg
Каси: касата на ДКС, Летен театър , всички бензиностанции OMV, книжарница Booktrading.


Билетът не гарантира седящо място.
Клубът не работи с резервации.
Прочети още
Варна, Алея първа
Цена

от 12.00 лв. до 15.00 лв.

Дата на актуализация:
14.08.2018г.
Преглеждания:
299 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Концертът "Наздравица за 25 години с песните на Илия Луков" - на 1 Март
69 бр. 52 бр. 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
1 Март 2020 (Неделя)
Към офертата
Концерт - спектакълът на Силвия Кацарова "Мой сън..." на 30 Март
196 бр. 189 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
30 Март 2020 (Понеделник)
Към офертата
Фолклорният спектакъл "Ние, българите" на Ансамбъл "Чинари" на 17 Март
231 бр. 207 бр. 19 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
17 Март 2020 (Вторник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти