Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Innerglow

... прочети още Innerglow е електронна поп/рок група, която залага на авторска музика с множество алтърнатив, денс и фънк елементи. Още в първите две години от своето съществуване, Innerglow издаде песните “After You” и “Rising Sun”, изнесе множество концерти в някои от най-големите клубове и на някои от най-значимите фестивали в България, сподели сцената за общи изяви с изпълнители като “Остава”, “Hayes & Y”, "Jeremy?", “Jin Monic”, “Nu/Ance”, “Taking Heed”, VICK. През януари 2019 групата издаде своя трети сингъл "Chained In Love" с видеоклип, създаден от режисьора Николай Драганов. Песента получи множество позитивни реакции от публиката и прекара общо пет седмици на първо място в класацията на Българското национално радио - БНР Топ 20. В медиите групата все по-често бива поставяна сред най-свежите явления на новата българска музика. През юни INNEGLOW беше част и от един от най-значимите рок фестивали в България - „Hills of Rock”, както и от „Радио парк фест“ на БНР. Също така, вокалистът на бандата - Тодор Ковачев, беше част от шестия сезон на музикалното предаване „Гласът на България“. Лятото на 2019 г. беше време и за четвъртия сингъл на Innerglow, носещ името So Long. Песента вече пета поредна седмица е на първо място в БНР Топ 20 и също се радва на добро присъствие в телевизионния и радиоефир. Видеоклипът на So Long отново е дело на Николай Драганов и предлага нестандартни мрачни визии от гръцкото море.

22 ноември 2019 от 22:00ч.
Бургас  · 
Bar Target (Bar Target ул. Климент Охридски 2)
изминало
Innerglow е електронна поп/рок група, която залага на авторска музика с множество алтърнатив, денс и фънк елементи.

Още в първите две години от своето съществуване, Innerglow издаде песните “After You” и “Rising Sun”, изнесе множество концерти в някои от най-големите клубове и на някои от най-значимите фестивали в България, сподели сцената за общи изяви с изпълнители като “Остава”, “Hayes & Y”, "Jeremy?", “Jin Monic”, “Nu/Ance”, “Taking Heed”, VICK.

През януари 2019 групата издаде своя трети сингъл "Chained In Love" с видеоклип, създаден от режисьора Николай Драганов. Песента получи множество позитивни реакции от публиката и прекара общо пет седмици на първо място в класацията на Българското национално радио - БНР Топ 20.

В медиите групата все по-често бива поставяна сред най-свежите явления на новата българска музика.

През юни INNEGLOW беше част и от един от най-значимите рок фестивали в България - „Hills of Rock”, както и от „Радио парк фест“ на БНР. Също така, вокалистът на бандата - Тодор Ковачев, беше част от шестия сезон на музикалното предаване „Гласът на България“.

Лятото на 2019 г. беше време и за четвъртия сингъл на Innerglow, носещ името So Long.

Песента вече пета поредна седмица е на първо място в БНР Топ 20 и също се радва на добро присъствие в телевизионния и радиоефир. Видеоклипът на So Long отново е дело на Николай Драганов и предлага нестандартни мрачни визии от гръцкото море.
Прочети още
Бургас, ул. Климент Охридски 2
Сподели това събитие:
Още за събитието:
Дата на актуализация:
01.11.2019г.
Преглеждания:
127 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Албена Павлова и Емил Марков в постановката "Непоправимо" на 18 Февруари
24 бр. 6 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
18 Февруари 2020 (Вторник)
Към офертата
Постановката "Призраци" с Бойка Велкова на 29 Януари
14 бр. 9 бр. 4 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
29 Януари 2020 (Сряда)
Към офертата
4 посещения на комбинирана гимнастика за начинаещи и напреднали
4 бр. 88:88:88 3 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Януари до 13 Февруари 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на Innerglow