Рейтинг:
5.0 / 2 оценки

"Грамофонът"

... прочети още Ажур Пико ви кани да се насладите на един своеобразен автобиографичен концерт-спектакъл. В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще накара публиката да се смее с глас, да пее заедно с него познатите на няколко поколения песни и да се забавлява от сърце и душа. "Грамофонът" е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта. "Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл", казва Виктор Калев. Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева.

28 септември 2023 от 19:00ч. (четвъртък)
София  · 
Учебен драматичен театър НАТФИЗ (ул. "Г.С. Раковски" 108 А)
разграбено
от grabo.bg
13 декември 2023 от 19:00ч. (сряда)
Варна  · 
Фестивален и конгресен център - Варна (бул. "Сливница" 2)
Ажур Пико ви кани да се насладите на един своеобразен автобиографичен концерт-спектакъл. В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще накара публиката да се смее с глас, да пее заедно с него познатите на няколко поколения песни и да се забавлява от сърце и душа.

"Грамофонът" е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

"Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл", казва Виктор Калев.

Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева.
Прочети още
Варна, бул. "Сливница" 2

Телефон: Билетен център: тел.: 052 685 214

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
21.09.2023г.
Преглеждания:
46472 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
292 бр.
Коментари:

Вижте още

Коментари · 2

Milena преди 3 години

В Бургас кога ще има и как мога да закупя билет?

Мария преди 4 години

В Пловдив кога?

Коментирай 1000 символа

Други събития на 13 Декември 2023

Подобни събития

Изминали събития наблизо