София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Фолклорен фестивал"Да съхраним българското" - с.Церово

... прочети още Настоятелството на НЧ "Христо Ботев 1929" – с.Церово, общ. Своге има удоволствието да Ви покани на Пети фолклорен фестивал"Да съхраним българското"на 23.06.2019 г./неделя/ от 14.00 часа на площада пред читалището. Организатори: НЧ”Христо Ботев 1929”с.Церово с финансовата подкрепа на община Своге. Фестивалът няма състезателен характер и не се заплаща такса за участие. Целта на фестивала е: Да популяризира българския фолклор. Да опазва и съхранява фолклорните традиции и обичаи. Да спомага за развитието на любителското фолклорно творчество, като предостави възможност за изява и обществено признание на многобройните любителски колективи. Да създаде условия за културен обмен между читалищата Да разнообрази и обогати културния живот на общността. Участници: Любителски колективи и индивидуални изпълнители, представящи автентичен и обработен танцов, песенен и / или словесен и обреден фолклор.

23 юни 2019 от 14:00ч.
c.Церово (Област София) - Своге
изминало
Настоятелството на НЧ "Христо Ботев 1929" – с.Церово, общ. Своге има удоволствието да Ви покани на Пети фолклорен фестивал"Да съхраним българското"на 23.06.2019 г./неделя/ от 14.00 часа на площада пред читалището.

Организатори: НЧ”Христо Ботев 1929”с.Церово с финансовата подкрепа на община Своге. Фестивалът няма състезателен характер и не се заплаща такса за участие.

Целта на фестивала е:
Да популяризира българския фолклор.
Да опазва и съхранява фолклорните традиции и обичаи.
Да спомага за развитието на любителското фолклорно творчество, като предостави възможност за изява и обществено признание на многобройните любителски колективи.
Да създаде условия за културен обмен между читалищата
Да разнообрази и обогати културния живот на общността.

Участници: Любителски колективи и индивидуални изпълнители, представящи автентичен и обработен танцов, песенен и / или словесен и обреден фолклор.
Прочети още
Сподели това събитие:
Още за събитието:
Дата на актуализация:
17.04.2019г.
Преглеждания:
380 бр.

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития в страната