Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Чудесата на Зайн"

... прочети още Носителят на титлата ''Илюзионист на годината'' и купата Сенко пристига на 23 септември в Летен театър Бургас със своя спиращ дъха спектакъл! ВАЖНО!!! Всеки закупил билет за ''Чудесата на Зайн'' получава и безплатен вход за замъкът в Равадиново ''Влюбен във вятъра'' Чудесата на Зайн ''Остани в България Промени България'' е магичен спектакъл като никой друг. Подготвян повече от 7 години ''Чудесата на Зайн'' ще Ви заплени и изпрати в свят, в който физичните закони отстъпват място на въображението и безсилни да разгадаете ефектите, които се случват на сцената, Вие ще се оставите да бъдете запленени от Магията и върнати обратно в детството. Свят, в който момичета плуват във въздуха, хора се разрязват на две и се възстановяват с щракването на пръсти, храсти разцъфват с рози само от повея на ветрило и ако се вслушате достатъчно силно ще можете да чуете мислите на човека до вас. В своя спектакъл Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм , с който ще надникне директно във Вашето лично съзнание. "Чудесата на Зайн" е един пир за сетивата и стимул за ума на малки и големи. В продължение на повече от час и половина ще видите над 30 зашеметяващи илюзии, което слага "Чудесата на Зайн" начело на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабният, правен досега от единствен илюзионист.Специален гост изпълнител в спектакъла е последният ученик на Астор- Джулиано , който е подготвил много магични изненади! Спектакълът не се препоръчва за деца под шест годишна възраст!

16 септември 2021 от 19:30ч.
изминало
18 септември 2021 от 19:30ч.
изминало
23 септември 2021 от 19:30ч.
Бургас  · 
Летен театър - Бургас (Приморски парк)
изминало
29 септември 2021 от 19:30ч.
София  · 
"Театро" /Théatro/ - София (ул. "Върбица" 12)
изминало
30 септември 2021 от 19:30ч.
София  · 
"Театро" /Théatro/ - София (ул. "Върбица" 12)
изминало
Носителят на титлата ''Илюзионист на годината'' и купата Сенко пристига на 23 септември в Летен театър Бургас със своя спиращ дъха спектакъл!

ВАЖНО!!! Всеки закупил билет за ''Чудесата на Зайн'' получава и безплатен вход за замъкът в Равадиново ''Влюбен във вятъра''

Чудесата на Зайн ''Остани в България Промени България'' е магичен спектакъл като никой друг.

Подготвян повече от 7 години ''Чудесата на Зайн'' ще Ви заплени и изпрати в свят, в който физичните закони отстъпват място на въображението и безсилни да разгадаете ефектите, които се случват на сцената, Вие ще се оставите да бъдете запленени от Магията и върнати обратно в детството. Свят, в който момичета плуват във въздуха, хора се разрязват на две и се възстановяват с щракването на пръсти, храсти разцъфват с рози само от повея на ветрило и ако се вслушате достатъчно силно ще можете да чуете мислите на човека до вас.

В своя спектакъл Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм , с който ще надникне директно във Вашето лично съзнание. "Чудесата на Зайн" е един пир за сетивата и стимул за ума на малки и големи. В продължение на повече от час и половина ще видите над 30 зашеметяващи илюзии, което слага "Чудесата на Зайн" начело на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабният, правен досега от единствен илюзионист.Специален гост изпълнител в спектакъла е последният ученик на Астор- Джулиано , който е подготвил много магични изненади! Спектакълът не се препоръчва за деца под шест годишна възраст!
Прочети още
София, ул. "Върбица" 12

Телефон: 02 494 9980

Цена

20 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
21.07.2021г.
Преглеждания:
205 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
18 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Комедията "Петък 13" с Христо Гърбов, Мария Сапунджиева и Мариана Миланова - на 15 Ноември
Валидност на ваучера:
15 Ноември 2021 (Понеделник)
Към офертата
Концерт-спектакълът "Бай Рок" с Филип Аврамов и група Джинджифил - на 29 Октомври
26 бр. 23 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
29 Октомври 2021 (Петък)
Към офертата
Великолепната комедия "Горката Франция" - на 12 Ноември
Валидност на ваучера:
12 Ноември 2021 (Петък)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития

Изминали събития наблизо