Потребители, които ще посетят събитието:
nSjLaBpL
Рейтинг:
0.0

"Благородният испанец"

... прочети още Комедия от Съмърсет Моъм Продукция на ДКТ "Иван Радоев" - Плевен Разпростарява Театър Мелпомена Режисьор Асен Блатечки Музика Константин Цеков - ФСБ Специален грим София Ракова Сценография Анелия Райкова Костюми Лиляна Гергишанова Актьори: Станимир Гъмов, Румен Угрински, Даниел Пеев/Петьо Петков-Шайбата, Цветомир Иванов/Стефан Рядков, Албена Павлова, Невена Бозукова, Жанина Стоилова и Мария Илиева Група английски туристи, заминали на екскурзия за Испания, се натъкват на странна местна особа. Той е испанец и, освен че танцува страстно фламенко и страстно може да мрази и да обича, се оказва влюбен във вдовица. Тя обаче отблъсква всичките му по-напористи предложения и го заблуждава, че някой от групата туристи е неин съпруг. Объркването става пълно, когато испанецът отива при всеки един от англичаните със страстната молба за ръката на жена му. Ясно е, че под "съпруга" всеки разбира "собствената си" и в един момент испанецът се оказва сред гора от ръце - и с мисълта, че се бори само за тази на истинската вдовица.

03 октомври 2023 от 19:00ч. (вторник)
Бургас  · 
Културен дом на Нефтохимика - Бургас (площад Тройката 1)
04 октомври 2023 от 19:00ч. (сряда)
Варна  · 
Фестивален и конгресен център - Варна (бул. "Сливница" 2)
05 октомври 2023 от 19:00ч. (четвъртък)
Русе  · 
Доходно здание - Русе (пл. „Свобода“ 4)
16 октомври 2023 от 19:00ч. (понеделник)
Стара Загора  · 
Културен център - Стара Загора (бул. „Цар Симеон Велики“ 108)
25 октомври 2023 от 19:00ч. (сряда)
Козлодуй  · 
Дом на енергетика - Козлодуй (3320 Крайдунавски)
Комедия от Съмърсет Моъм
Продукция на ДКТ "Иван Радоев" - Плевен
Разпростарява Театър Мелпомена
Режисьор Асен Блатечки
Музика Константин Цеков - ФСБ
Специален грим София Ракова
Сценография Анелия Райкова

Костюми Лиляна Гергишанова

Актьори: Станимир Гъмов, Румен Угрински, Даниел Пеев/Петьо Петков-Шайбата, Цветомир Иванов/Стефан Рядков, Албена Павлова, Невена Бозукова, Жанина Стоилова и Мария Илиева

Група английски туристи, заминали на екскурзия за Испания, се натъкват на странна местна особа. Той е испанец и, освен че танцува страстно фламенко и страстно може да мрази и да обича, се оказва влюбен във вдовица. Тя обаче отблъсква всичките му по-напористи предложения и го заблуждава, че някой от групата туристи е неин съпруг. Объркването става пълно, когато испанецът отива при всеки един от англичаните със страстната молба за ръката на жена му. Ясно е, че под "съпруга" всеки разбира "собствената си" и в един момент испанецът се оказва сред гора от ръце - и с мисълта, че се бори само за тази на истинската вдовица.
Прочети още
Цена

от 12.00 лв. до 45.00 лв.

Времетраене

120 минути

Дата на актуализация:
20.09.2023г.
Преглеждания:
2165 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
402 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти

чт, 28 сеп 2023 от 19:00
15.00 - 35.00лв.
Купи билет
Добрич, Добрич Преглеждания 507 днес, след 14 часа Започва