Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Ами сега"

... прочети още Един спектакъл на майстора на комедията Красимир Ранков. Не се учудвайте, ако в него откриете себе си или този - или тази - до вас. Това е спектакъл за взаимоотношенията между мъжа и жената в любовта и семейния живот – за суетата, изневярата, ревността, изкушенията. Тези човешки слабости често ни поставят в деликатни ситуации, от които търсим изход. Актьорите Красимир Ранков, Джована Галиарди, Димитър Димитров, Васил Читанов и Никола Орешков, изпаднали в неочакван любовен многоъгълник, ще търсят с великолепно чувство за хумор пред вас изход от създалата се абсурдна ситуация. Докато спорим дали сексът и любовта са неделимо цяло и кой кого обича повече или не обича, пиесата се превръща в своеобразно актьорско шоу, изпъстрено с великолепен диалог и неповторим хумор. Гледайте новия премиерен спектакъл „Ами сега!!!” поставен от майстора на комедията Красимир Ранков и представен пред вас от актьорите Красимир Ранков, Джована Галиарди, Димитър Димитров, Васил Читанов и Никола Орешков. Не пропускайте своите 90 минути смях!

01 октомври 2019 от 19:00ч.
изминало
31 март 2020 от 19:00ч.
Пловдив  · 
Драматичен театър - Пловдив (ул. "Княз Александър I Батенберг" 38)
изминало
04 юни 2020 от 19:00ч.
Смолян  · 
Родопски драматичен театър - Смолян (бул. "България" 8)
Един спектакъл на майстора на комедията Красимир Ранков. Не се учудвайте, ако в него откриете себе си или този - или тази - до вас. Това е спектакъл за взаимоотношенията между мъжа и жената в любовта и семейния живот – за суетата, изневярата, ревността, изкушенията. Тези човешки слабости често ни поставят в деликатни ситуации, от които търсим изход.

Актьорите Красимир Ранков, Джована Галиарди, Димитър Димитров, Васил Читанов и Никола Орешков, изпаднали в неочакван любовен многоъгълник, ще търсят с великолепно чувство за хумор пред вас изход от създалата се абсурдна ситуация.

Докато спорим дали сексът и любовта са неделимо цяло и кой кого обича повече или не обича, пиесата се превръща в своеобразно актьорско шоу, изпъстрено с великолепен диалог и неповторим хумор.

Гледайте новия премиерен спектакъл „Ами сега!!!” поставен от майстора на комедията Красимир Ранков и представен пред вас от актьорите Красимир Ранков, Джована Галиарди, Димитър Димитров, Васил Читанов и Никола Орешков.

Не пропускайте своите 90 минути смях!
Прочети още
Пловдив, ул. "Княз Александър I Батенберг" 38

Телефон: 032 271 270

Времетраене

90 минути

Дата на актуализация:
02.06.2020г.
Преглеждания:
411 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Асен Блатечки и Николай Урумов в постановката "Мръсното копеле" на 7 Август
132 бр. 117 бр. 1 бр. 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
7 Август 2020 (Петък)
Към офертата
Орлин Горанов и Мариан Бачев в комедията "Операцията" - на 14 Юли
70 бр. 88:88:88 53 бр. 2 бр. 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
14 Юли 2020 (Вторник)
Към офертата
Детска фотосесия в студио с 25 обработени кадъра
5 бр. 3 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Юни до 9 Септември 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа