Рейтинг:
0.0
Минало събитие

45 години група "Сигнал"

... прочети още Най-великата рок българска рок група празнува 45 години с грандиозно турне! За концерта "Сигнал" подготвят грандиозно турне с великите си песни. Първият от серията концерти, отбелязващи 45-годишнината на рок легендата Сигнал, ще бъде в Летния театър на Бургас на 9 август, след това 29 август Плевен, 30 август Пловдив. Градовете не са избрани случайно. Там вече повече от 45 години група "Сигнал" има вярна публика и много приятели. Единствената българска група, която никога не е спирала да работи, е създала евъргрийни като: "Може би", "Да те жадувам", "Липсваш ми", "Сбогом", "Сляп ден" и мн. др., останали трайно в сърцата на почитателите. Зрителите ще имат честта да чуят и нови песни от предстоящия им албум "След тъмнината". Вече е сформирана група във фейсбук, където най-верните фенове общуват, уговаряйки се да посетят концерта и да честитят годишнината на своята любима група. Огромно е вълнението на група "Сигнал" за срещата с тяхната публика и подготовката на събитието. Легендите обещават истински рок хитове и много изненади.

09 август 2023 от 21:00ч.
Бургас  · 
Летен театър - Бургас (Приморски парк)
изминало
10 август 2023 от 22:00ч.
Варна  · 
Moonlight Bar & Restaurant
изминало
29 август 2023 от 21:00ч.
Плевен  · 
Летен театър "Кайлъка" - Плевен (Парк "Кайлъка")
изминало
30 август 2023 от 21:00ч.
изминало
Най-великата рок българска рок група празнува 45 години с грандиозно турне!

За концерта

"Сигнал" подготвят грандиозно турне с великите си песни.

Първият от серията концерти, отбелязващи 45-годишнината на рок легендата Сигнал, ще бъде в Летния театър на Бургас на 9 август, след това 29 август Плевен, 30 август Пловдив. Градовете не са избрани случайно. Там вече повече от 45 години група "Сигнал" има вярна публика и много приятели.

Единствената българска група, която никога не е спирала да работи, е създала евъргрийни като: "Може би", "Да те жадувам", "Липсваш ми", "Сбогом", "Сляп ден" и мн. др., останали трайно в сърцата на почитателите. Зрителите ще имат честта да чуят и нови песни от предстоящия им албум "След тъмнината". Вече е сформирана група във фейсбук, където най-верните фенове общуват, уговаряйки се да посетят концерта и да честитят годишнината на своята любима група. Огромно е вълнението на група "Сигнал" за срещата с тяхната публика и подготовката на събитието. Легендите обещават истински рок хитове и много изненади.
Прочети още
Бургас, Приморски парк
Цена

от 25.00 лв. до 35.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
19.07.2023г.
Преглеждания:
1708 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
15 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа