Спортен Комплекс "Селект" - Пловдив

Описание

Комплексът е изграден върху площ от 1137кв. м. и е един от най-модерните в България. Притежаващ терен с размери 43м дължина и 23м ширина (от линия до линия на очертанията), позволяващи организирането на всякакви спортни мероприятия, турнири и срещи.

Спортен Комплекс "SELECT" е изграден спрямо всички необходими изисквания на УЕФА за подобни игрища. Тревното покритие на игрището е от последно поколение, модел 2010г - DOMO VARIOSLIDE PRO с въртящ косъм, пречупващо светлината. Страничната писта е с изкуствена трева, оранжева на цвят, но този път на френската марка за изкуствени настилки TARKETT.

Дренажната система на игрището позволява провеждането на спортни събития при всякакви метеорологични условия. Осветителната система, която притежава 18 професионални и лицензирани прожектори дава възможност да се спортува на осветление през вечерните часове. Пластифицираната мрежа, която е със специално покритие не позволява наранявания на спортуващите, благодарение на гъвкавостта и мекото ѝ покритие.

Всички тези детайли включително и флагчетата на корнерите, резервните скамейки, пистата за загрявка и размерите на игрището, правят Спортен Комплекс "SELECT" един от най-добрите комплекси за спортуване на изкуствена трева, както за професионалисти, така и за аматьори. Кафе-Сладкарницата на "Селект" предлага на клиентите различни продукти, както и богати на витамини и протеини напитки и хранителни добавки. За гостите ни има безжичен WI-FI интернет, както TV с цифорови тунери за предаването на различни спортни събития.

Към Спортния Комплекс също така е изграден санитарен възел със съблекалня, шкафчета, баня, тоалетна и т.н.

Цени:
09:00-16:00ч - 50лв.
17:00-23:00ч - 60лв. Прочети още

Категория

Няма добавени удобства
Рейтинг:
0.0

Категории

Няма добавени удобства

Контакти

  • **** *** 963 (покажи)
  • Работно време: Понеделник-Неделя: 09:00-23:00ч