Escape room "Gravity wave" - Пловдив

Описание

Можеш ли да избягаш за 60 минути?

Фенове ли сте на ексцентричния гений Айнщайн? Прекарвали ли сте многобройни часове, търсейки ключа, за да избягате от зловещо старо имение или гробница в някоя игра от жанра "още едно ниво и си лягам" или просто имате приключенски дух, обичате предизвикателствата и искате да изживеете нещо необичайно?

Е, попаднали сте на точното място. Съберете екип и се потопете в мистериозната и загадъчна атмосфера в кабинета на Айнщайн, където ви очакват множество загадки, ребуси и изпитания. Насладете се на 60 минути, изпълнени с адреналин и силни емоции, които със сигурност ще помните дълго.

Стаята:

ГРАВИТАЦИОННИ ВЪЛНИ – откритието, което промени облика на съвременната физика и изобщо начина, по който гледаме на заобикалящия ни свят. И всичко започнало през далечната 1916 година, когато Айнщайн направил това откритие, развивайки прочутата Теория на относителността. Но какво щеше да стане, ако това никога не се беше случило? Или по-лошо –попадне в грешните ръце?

Гравитационна вълна, която ще промени времето и пространството, ще върне Вас и вашите приятели 100 години назад във времето, право в кабинета на великия учен. Вашата задача ще бъде да откриете папката с неоповестени изследвания на Айнщайн, преди развита извънземна раса, искаща да си осигури световно господство, да се докопа до заветната информация.

Имате 60 минути да се справите със загадките, поставени от гениалния учен и да спасите хода на човешката история. Всичко зависи от вашата комбинативност, логическо мислене и отборен дух!

Кабинетът на Айнщайн

Фенове ли сте на ексцентричния гений Айнщайн?

Прекарвали ли сте многобройни часове , търсейки ключа, за да избягате от зловещо старо имение или гробница в някоя игра от жанра „още едно ниво и си лягам” или просто имате приключенски дух, обичате предизвикателствата и искате да изживеете нещо необичайно?

Малкия Айнщайн

Мечтали ли сте за незабравим Рожден ден в мистериозно, забавно и нестандартно място, изпълнен с емоции и много забавление?

Изживейте всичко това в нашия детски център „Малкият Айнщайн”, където можете да отпразнувате своя празник заедно със своите приятели с игра в ескейп стая „Кабинетът на Айнщайн” и да продължите забавлението с почерпка и още много изненади в магнетична атмосфера.

DOMUS REBUS

DOMUS REBUS (от латински: Къщата на Загадките) е първата логическа пъзел Стая на загадките в Пловдив.

На пръв поглед Стаята изглежда съвсем обикновена, но много скоро разбирате, че нищо не е такова, каквото си мислите. Обичайни предмети от бита се превръщат в ловки оръжия, скрити предмети ви отварят нови възможности, невидими с просто око улики ви показват пътя напред. Прочети още

Цени

Отбор от 2-ма играчи (цена на игра): 60.00лв.
Отбор от 3-ма играчи (цена на игра): 75.00лв.
Отбор от 4-ма играчи (цена на игра): 85.00лв.
Отбор от 5-ма играчи (цена на игра): 95.00лв.
Отбор от 6-ма играчи (цена на игра): 105.00лв.

Категория

  • За семейства
  • Големи групи
  • Escape rooms
  • На закрито
  • За младежи
Рейтинг:
4.8 / 13 оценки
покажи по-стари коментари
Lyudmila преди 8 години

Адски вълнуващо преживяване. Любител съм на този вид стаи, но тази е една от фаворитите ми. Аплодисменти за създателите.

Diana преди 8 години

Играта е интересна.....Това, което не ми харесва е че те задължават да си закупиш ваучери за повече от двама души за да се осъществи играта ,редно е да може да се играе с повече хора ,като се записват повече кандидати за един и същи час ....

Петя преди 8 години

Страхотна стая, пълна с много изненади и тръпка :) Хората, които ни посрещнаха, бяха много информативни и любезни, благодарим за изживяването :)

румяна преди 8 години

Прекрасно изживяване!

Николай преди 8 години

Едно чудесно преживяване!

Ана преди 8 години

Уникална стая! Потопихме се в едно страхотно приключение с прекрасни декори, супер предизвикателства, неочаквани обрати и изненади! Много се забавлявахме! За тяхното отношение, давам на създателите на тази стая оценка 15 по 10-балната система. От двойката, коята отбеляза своята годишнина с тази игра

Atanas преди 8 години

Останахме доволни. Опитайте и вие

Миглена преди 8 години

От името на целия ни отбор Meggy and the Machines: Преживяхме много вълнуващи минути, загадките и атмосферата в стаята са страхотни - определено сте любимата ни стая. Обстановката напълно отговаря на идеята, стилът на загадките много ни допадна. Поздравления за създателите, играхме с удоволствие!

Десислав преди 8 години

Всичко беше супер. Нямам забележки.

Богдана преди 7 години

Супер беше стаята!!!

Коментирай 500 символа

Категории

  • За семейства
  • Големи групи
  • Escape rooms
  • На закрито
  • За младежи

Контакти