Описание

Еко селище Руминика се намира в Чепинската котловина на 800м надморска височина до с. Дорково, в близост до крепостта Цепина и на 12км от Велинград. До мястото се стига за 1 час от София и от Пловдив.

Еко селището разполага с 4 вили, всяка с 2 спални (2-3 лица), трапезария с кухня, напълно оборудвана с хладилник, котлони,
съдомиялна машина и всичко необходимо. Холът е просторен с разкошна камина, мека мебел и плазмен телевизор, голям панорамен прозорец с изглед към 60 дка рибарници с три отделни езера и голяма тераса с барбекю.

Всички помещения са със собствен санитарен възел. Във вилата има възможност за спане на 6 човека. Има и хотелска част, състояща се от 1 апартамент и 4 стаи с по 2 легла, всяка от тях със собствен санитарен възел. Хотелската част има също лятна градина и SPA център.

В уютната механа за гостите се грижи майстор готвач, които може да приготви обяд и вечеря по желание, като менюто включва всички специалитети: печени прасета, агнета, ярета, зайци, патици и много родопски ястия по домашна рецепта.

Всички помещения разполагат с безжичен интернет и кабелна телевизия. Селището разполага с охраняем паркинг за 20 коли. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Подходящо за

Няма добавени удобства

Изхранване

Няма добавени удобства