VeliLand

Описание

Най-голямото цирково шапито в България посрещна първите си гости!

Комплекс VeliLand очарова с атракциони, детски аквапарк и вълнуващи циркови спектакли.

На 30 юли във Велинград отвори врати най-новото бижу на българската спа столица - атракционният комплекс VeliLand. В сърцето му се намира циркът с най-голямото шапито в България. Първите гости на VeliLand станаха зрители на тържествен цирков спектакъл с богата и амбициозна програма.

Приятели, партньори, медии и велинградчани заедно споделиха емоцията от новата дестинация за забавление, която е от национално значение по своя замисъл и мащаб и има потенциал да се превърне в точка за международен културен туризъм. Разположен върху повече от 70 декара, VeliLand е планиран като културно-атракционен център и етно селище, най-впечатляващото цирково шапито в България, лунапарк, затворен детски център, юртено селище и конна база със затворена зала за конна езда с невиждано досега конно шоу.

"Идеята ни е да е предоставим възможност на деца и юноши да развиват двигателната си активност, докато се забавляват и учат нови неща," - посочва Илия Кадинов, основател на VeliLand. "Предвиждаме широк кръг развлечения за малки и големи, за да превърнем това място в притегателен център за изкуство и забавление без аналог в България.

Проектът е смел и много мащабен и сме вдъхновени от подкрепата и възторжените отзиви на първите ни гости. Вярваме, че под нашето шапито ще се провеждат не само най-изумителните циркови шоу програми с артисти от цял свят, но и други бляскави събития. Предстои ни надграждането комплекса с нови атракциони, откриване на конната база и още много страхотни изненади."

Откриването на VeliLand стартира с цирка, а поради големия интерес атракционният парк отваря врати по-рано и от 3 август ще приема посетители. Зоната с аквапарк разполага с множество батути, воден надуваем басейн с пързалки с диаметър 14м, еко площадка, електронни игри с жетони, а за родителите е предвидена релакс зона и food court. В духа на най-новите технологии всичко на територията на VeliLand се заплаща безкасово посредством магнитни карти или часовници.

Предприемачът Илия Кадинов е инвеститорът в проекта VeliLand. Известен е с успехите си в различни начинания като бижутерийния (чрез бранда GOTO), мебелния, хотелиерския и развлекателния бизнес. Родом от Велинград, Илия Кадинов вече откри най-големия 5-зведен спа хотел в курортния град - Santé , както и единствената по рода си ветеринарна клиника и спа хотел за животни. VeliLand е най-големият му проект за Велинград, който ще добави силен културно-атракционен щрих към туристическото предлагане на известния курорт. Прочети още

Категория

  • За деца
Рейтинг:
0.0

Категории

  • За деца