Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"От роля в роля или Смях без завеса"

... прочети още Спектакълът е изпълнен с много носталгия и смях, със забележителни весели истории, случили му се по време на репетиции, представления или снимки. В тях Ники Урумов разказва за незабравими любимци на българските зрители като Стоянка Мутафова, Георги Калоянчев, Петър Слабаков, Георги Черкелов, Константин Коцев, Антон Горчев, Иван Кондов, Георги Русев, Стефан Данаилов, Кръстьо Лафазанов и др. Шоуто е колаж от монолози и oткъси от спектаклите "Бай Ганьо", "Дон Кихот", "Ревизор", "Бурята", "От ума си тегли", "Криворазбраната цивилизация", "Службогонци" и др. Песните към моноспектакъла са писани специално за Николай Урумов, изпълнени от него през годините. За първи път представлението е показано по покана на българската общност в Сидни, Австралия през 2013г и оттогава редовно се играе при голям интерес в страната и чужбина.

11 септември 2019 от 19:00ч.
Варна  · 
Театър "Българан" - Варна (Театър "Българан" ул. Братя Шкорпил 33)
изминало
Спектакълът е изпълнен с много носталгия и смях, със забележителни весели истории, случили му се по време на репетиции, представления или снимки.

В тях Ники Урумов разказва за незабравими любимци на българските зрители като Стоянка Мутафова, Георги Калоянчев, Петър Слабаков, Георги Черкелов, Константин Коцев, Антон Горчев, Иван Кондов, Георги Русев, Стефан Данаилов, Кръстьо Лафазанов и др.

Шоуто е колаж от монолози и oткъси от спектаклите "Бай Ганьо", "Дон Кихот", "Ревизор", "Бурята", "От ума си тегли", "Криворазбраната цивилизация", "Службогонци" и др.

Песните към моноспектакъла са писани специално за Николай Урумов, изпълнени от него през годините. За първи път представлението е показано по покана на българската общност в Сидни, Австралия през 2013г и оттогава редовно се играе при голям интерес в страната и чужбина.
Прочети още
Варна, ул. "Братя Шкорпил" 33

Телефон: 052 602 828

Цена

6 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Дата на актуализация:
13.08.2019г.
Преглеждания:
263 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Спектакълът "Влюбеният Шекспир" на 30 Януари
Валидност на ваучера:
30 Януари 2020 (Четвъртък)
Към офертата
Комедията "Само за жени" на 31 Януари
Валидност на ваучера:
31 Януари 2020 (Петък)
Към офертата
Спектакълът "Двубой" с режисьор Стоян Радев - на 27 Януари
22 бр. 88:88:88 1 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
27 Януари 2020 (Понеделник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на Николай Урумов