София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Пътешествия
Минало събитие

Sutherland Summer Vibes Beach party

... прочети още Едно от най-готините събития на лятото ни чака след броени седмици на едно от най-емблематичните места по родното Черноморие – къмпинг Градина. И нека това, че име на компания присъства в заглавието, не те притеснява – партито няма изобщо да наподобява фирмено и е отворено за абсолютно всички, а входът е свободен. Летните вибрации се изкачват бавно по гръбначния ни стълб още от ранния следобед – началото е в 14 часа, а ако трябва да сме честни, точно това обичаме най-много на плажните партита – можеш да започнеш да се забавляваш още по светло. От България на сцената ще се качи Димитри Монев, Ray Оkpara пък е чуждестранното име, което ще ни зарадва от сцената на лятното парти. Съветваме да се присъединиш към партито още от самото му начало не само защото първите посетители ще бъдат почерпени с welcome drink, а защото освен музика по време на събитието ще има и активности, в които да се включиш, за да си спечелиш награда. Единственото, което Sutherland искат от теб, за да присъстваш, е да бъдеш себе си.

17 август 2019 от 14:00ч. до 20:30ч.
изминало
Едно от най-готините събития на лятото ни чака след броени седмици на едно от най-емблематичните места по родното Черноморие – къмпинг Градина. И нека това, че име на компания присъства в заглавието, не те притеснява – партито няма изобщо да наподобява фирмено и е отворено за абсолютно всички, а входът е свободен. Летните вибрации се изкачват бавно по гръбначния ни стълб още от ранния следобед – началото е в 14 часа, а ако трябва да сме честни, точно това обичаме най-много на плажните партита – можеш да започнеш да се забавляваш още по светло.

От България на сцената ще се качи Димитри Монев, Ray Оkpara пък е чуждестранното име, което ще ни зарадва от сцената на лятното парти. Съветваме да се присъединиш към партито още от самото му начало не само защото първите посетители ще бъдат почерпени с welcome drink, а защото освен музика по време на събитието ще има и активности, в които да се включиш, за да си спечелиш награда. Единственото, което Sutherland искат от теб, за да присъстваш, е да бъдеш себе си.
Прочети още
Сподели това събитие:
Източник:
Още за събитието:
Тагове:
Дата на актуализация:
01.08.2019г.
Преглеждания:
161 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
2 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Вход за цял ден в аквапарк край Созопол
904 бр. 619 бр. 2 бр. 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Юли до 31 Август 2020г.
Към офертата
Вход за Фестивал на виното в Замъка "Влюбен във вятъра" в Равадиново - на 21, 22 или 23.08
59 бр. 24 бр. 9 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Август до 23 Август 2020г.
Към офертата
Вход за участие в "Битката в Замъка" на 21, 22 и 23 Август, плюс 2 нощувки в къща за гости в село Равадиново и 2 обяда в замъка
1 бр. 88:88:88 1 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Август до 23 Август 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа